30% Korting!

Is dat nou niet leuk! Op je eigen gelegenheid de bekende hotspots in en rond Volendam verkennen. Huur voor 3 of 4 uur een elektrische scooter en heel Volendam ligt aan je voeten. Bij dagjeuitpagina.nl huur je al 3 uur lang een scooter van €35,= voor slechts €24,50. Dan bespaar je dus €10,50 oftewel 30%.

Klik hier om je scooter voor Volendam te boeken.

De E-scooter:

De E-scooter kan 25 kilometer per uur behalen. En omdat de scooter elektrisch is, heb je geen last van lawaai- en stankoverlast. Dus heerlijk relaxt en ontspannen cruisen door en rond Volendam. Je hoeft niet zelf te trappen, de scooter brengt je vooruit. Lekker de wind door je haren en heerlijk genieten van hetgeen op je pad komt. De E-scooters zijn af te halen in de haven. Als je een E-scooter wilt huren dien je wel in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De E-scooters zijn voor 3 of 4 uur te huren.

Wat te doen in Volendam:

Volendam is een ideale omgeving om eens beter te verkennen. En de E-scooter is daarbij een prachtig middel om voor te gebruiken.

Natuurlijk kun je in Volendam niet om de karakteristieke huisjes en folklore heen. Breng eens een bezoek aan de haven en waan je terug in de tijd dat de Zuiderzee nog bestond. Geniet van een overheerlijk visje. Of trakteer jezelf op een terrasje bij bijvoorbeeld het bekende historische hotel Spaander, aan de oever van het IJsselmeer.

En natuurlijk laat je je ook eens fotograveren in traditionele Volendamse klederdracht.

Museums:

Volendam bezit 3 museums:

  • het Volendams Museum, een museum rondom de Volendamse folklore. Bekijk ook het sigarenbandjeshuisje en bekijk hoe een vroegere Volendamse monnik van 11 miljoen sigarenbandjes prachtige mozaieken heeft gemaakt.
  • Palingsound Museum en paling rokerij, een museum rondom de wereldberoemde palingsound. Proef ook eens een heerlijk paling in de paling rokerij.
  • Cheese Factory Volendam, een kaasmuseum waar je kunt zien hoe men door de eeuwen heen kaas maakte. En natuurlijk kaas proeven!

Opening haringseizoen:

Wellicht een belangrijke tip om te weten; het haringseizoen begint ieder jaar in juni. Wat is nou lekkerder dan een zalige Hollandse Nieuwe te proeven op de Dijk!

Klik hier om je scooter voor Volendam te boeken.

Scootertocht, samen op de foto in klederdracht en rondvaart Volendam:

Als je naast de huur van een E-scooter ook nog op de foto wil in authentieke Volendamse klederdracht en een prachtige boottocht wil maken in de omgeving van Volendam kun je ook een combi ticket bestellen. Dat is voordeliger dan alles apart te doen. De combi ticket heeft een waarde van €55,= en is nu te bestellen voor slechts €38,50.

De combi ticket is inclusief:

  • 3 uur E-scooter huur
  • foto in originele Volendamse klederdracht
  • heerlijk genieten van een boottocht in de omgeving van Volendam

Klik hier om je combi ticket voor de E-scooter, foto en boot te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidWanneer

do 9 mei t/m di 31 december 2019

Openingstijden

Dagelijks van 09.30 - 18.00 uur
Bij slecht weer gesloten.

Prijzen

Van €35,= voor maar €24,50

Locatie

Rent&Event
Haven 45
1131 EP Volendam
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje