Vaar mee met de Windmolen Cruises langs de Zaanse schans. Bewonder een stukje authentieke unieke Hollands glorie vanaf het water. Ontdek ons nationale erfgoed van de Zaanse molens in een prachtige omgeving en laat je alles vertellen over de heldenrol die de Zaanse molens hebben gehad tijdens de Gouden Eeuw en in de tijd van de VOC.

Klik hier om je entree tickets voor deze Windmolen Cruise te boeken.

Cruise Zaanse Schans:

Vanaf het water heb je een prachtig uitzicht op de windmolens van de Zaanse Schans. Daarnaast heb je op het water geen last van de rijen toeristen en heb je een ideale plek om mooie foto’s te kunnen maken. De 5 molens waar je langs vaart hebben allen een andere functie. Als de boot aanmeert kun je de molens van dichtbij bekijken en er ook één van binnen bezoeken. Daarnaast kun je een scheepswerf, klompenmakerij, kruidenierswinkel, kaasmakerij en een bakkers museum bezoeken. Hollandser kunnen we het niet maken!

De Zaanse Schans:

De Zaanse schans is een uniek bewaard gebleven historische omgeving in de gemeente Zaanstad met authentieke houten gebouwen. De houten gebouwen hebben niet allemaal vanaf het begin op die plaats gestaan. Diverse gebouwen zijn vanaf een andere lokatie met behulp van diepladers naar de Zaanse Schans gebracht en uiteindelijk in oude luister hersteld. Veel van die gebouwen zijn heden ten dage voor toeristen open gesteld.

Wist je dat:

Wist je dat er in 2017 circa 2,2 miljoen toeristen de Zaanse Schans hebben bezocht?

Evenementen en arrangementen:

Naast de reguliere Zaanse Schans Cruise kun je ook speciale arrangementen boeken zoals de Chocolade Rivier Tour, het arrangement Helden in zicht en de Zaanse Schans Cruise combineren met een bezoek aan Zaandam met een shuttle bus. Daarnaast leent de Zaanse Schans Cruise zich uitstekend voor kleinere besloten gezelschappen, bedrijfsuitjes of product presentaties. En dat eventueel met of zonder entertainment aan boord.

Klik hier om je entree tickets voor deze Windmolen Cruise te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 18 maart t/m do 12 september 2019

Prijzen

€9,50

Locatie

Windmolentour Zaanse Schans
Kalverringdijk 21a
1509 BT Zaandam
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje