29% Korting!


Zaanse Schans cruise en een bezoek aan het museum. Vaar ook eens mee met deze unieke cruise langs de Zaanse Schans. Bewonder een stukje authentieke unieke Hollands glorie vanaf het water. Ontdek ons nationale erfgoed van de Zaanse molens in een prachtige omgeving en laat je alles vertellen over de heldenrol die de Zaanse molens hebben gehad tijdens de Gouden Eeuw en in de tijd van de VOC. Plus een bezoek aan het museum.

Klik hier om je entree tickets voor deze Cruise inclusief een bezoek aan het museum te boeken.

Zaanse Schans

Rondvaart: Zaanse Schans

Tijdens de rondvaart, heb je vanaf het water een prachtig uitzicht op de windmolens van de Zaanse Schans. Daarnaast heb je op het water geen last van de rijen toeristen en heb je een ideale plek om mooie foto’s te kunnen maken. De 5 molens waar je langs vaart hebben allen een andere functie. Als de boot aanmeert kun je de molens van dichtbij bekijken en er ook één van binnen bezoeken. Daarnaast kun je een scheepswerf, klompenmakerij, kruidenierswinkel, kaasmakerij en een bakkers museum bezoeken. Hollandser kunnen we het niet maken!

Wist je dat:

Wist je dat al in 2017 zo’n 2,2 miljoen bezoekers dit prachtige museum hebben bezocht?

Zaanse Schans Cruise wat kun je verwachten:

De rondvaart duurt inclusief in- en uitschepen en bezoek Zaanse Schans circa 6 uur. Je moet ongeveer 15 minuten voor het vertrek aanwezig zijn. Tijdens de cruise heb je ongeveer 2 uur de tijd om in het museum rond te lopen. Het is overigens niet toegestaan om tijdens de cruise eigen meegebrachte etenswaren of drinken te nuttigen.

Klik hier om je entree tickets voor deze unieke Cruise inculsief bezoek aan het museumdorp te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in de Zeehonden safari vanuit Bruinisse en de boottocht Volendam – Marken express.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

wo 19 mei t/m za 28 augustus 2021

Prijs

35,00
Van 49,50 voor slechts 35,00
Kinderen van 3 tot en met 13 jaar van 44,50 voor slechts 30,50

Locatie

Amsterdam Boat Cruises
Ms. van Riemsdijkweg
1033 RC Amsterdam Noord
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com