6% Korting!

Ervaar een van de verworven vrijheiden van Nederland en breng eens een bezoek aan het Hasj, Marihuana & Hemp Museum in het centrum van Amsterdam. Entree tickets boek je via dagjeuitpagina.nl voor slechts €,8,50.

Hasj, Marihuana en Hemp Museum Amsterdam:

In het Hasj, Marihuana & Hemp Museum kun je een unieke collectie bekijken over alle aspecten van cannabis. Van het zaadje tot de (illegale) handel en van de geschiedenis tot en met het medicinale gebruik ervan. In het museum vind je meer dan 7000 items die allen betrekking hebben op cannabis gebruik en productie. Exceptionele pijpen, hasjpersen, propaganda materiaal, authentieke medicinale flessen, authentieke schilderijen, oude propagandafilms en nog veel meer. Leer meer over het gebruik van cannabis producten vroeger en nu en over de diverse vormen van gebruik, spiritueel, therapeutisch en op culturele basis. In het museum wordt ook de geschiedenis van het cannabis gebruik in verschillende landen belicht, zoals Frankrijk, Duitsland, Rusland, Cuba en Griekenland. Wist je overigens dat het museum al sinds 1985 bestaat?

Klik hier om je entree tickets voor het Hasj, Marihuana & Hemp Museum te boeken.

Canabis tuin:

Bezoek ook de cannabis tuin binnen de museum muren. Hier kun je de verschillende soorten planten bekijken in diverse stadiums van ontwikkeling.

Hemp Gallery:

Met je audiogids kun je ook een bezoek brengen aan de Hemp Gallery. Dat is een apart gedeelte van het museum. Hier leer je alles over de industriele en praktische gebruiken van hennep. Kijk zelf maar eens wat een diversiteit aan producten men van hennep kan maken. Van papier tot textiele en van brandstof tot voedingsmidddelen. Ben je inmiddels al high geworden van al deze informatie?

Vaporizing Room:

Natuurlijk hoef je het niet bij kijken alleen te laten. Voor de liefhebbers die zelf ook eens wat willen uitproberen is er speciaal de vaporizing room. Hier kun je relaxt een joint of van iets anders genieten.

Educatief Centrum:

Naast een museum fungeert het Hasj, Marihuana & Hemp Museum ook als vraagbaak voor diverse instanties, is het een educatief centrum en faciliteert het wetenschappelijk onderzoek.

Audiogids:

Een audiogids is inbegrepen in de prijs en is te verkrijgen in de talen Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Portugees en Russisch.

Klik hier om je entree tickets voor het Hasj, Marihuana & Hemp Museum te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 11 maart t/m do 5 september 2019

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 - 22.00 uur
Gesloten op 27 april

Prijzen

Van €9,= voor slechts €8,50

Locatie

Hasj, Marihuana en Hemp Museum
Oudezijds Achterburgwal 148
1012 DV Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje