Aktie: Goedkope kaarten t/m 19-01

Ship ahoy! Voor alle watersport liefhebbers, bestel nu hier je entree tickets voor dé watersport beurs van Nederland, de HISWA in de RAI in Amsterdam. Deze beurs wordt ook dit jaar weer gehouden. Nu van 11 maart tot en met 13 maart 2020.

Klik ook eens op onderstaande banner om je entree tickets te bestellen:

]

HISWA 2020:

Breng ook een bezoek aan de HISWA 2020, de grootste watersport beurs en tevens het grootste watersport evenement van Nederland! Hier vind je circa 50.000 m2 van alles over watersport. Met name de nieuwste gadgets, innovaties, handige tips, tricks en informatie. Vind ook van alles over materiaal, lifestyle en recreatie of gewoon simpele informatie over allerlei zaken.

 

Alles over Watersport:

Als rasechte watersport liefhebber ga je voor jouw watersportfeestje beslist naar de HISWA 2020. Dat is met stip het grootste watersport evenement van Nederland. Je kunt er van alles treffen over en voor de watersport. Van de nieuwse boten tot en met de trending bestemmingen en van de nieuwste innovaties tot alles op het gebied van Veiligheid. Wanneer zien we jou op de beurs?

Bekijk voor een sfeerimpressie de aftermovie van de HISWA 2019:

Wat kun je verwachten:

Wat je onder andere kunt verwachten op de HISWA, verschilt per dag. Iedere dag staan er weer originele items, programma’s, workshop, things to know and things need to know op het programma. Kijk ook eens op de website om je te oriënteren, wat voor jouw interessant is en op welke dag.

Het grootste watersport event van Nederland HISWA 2020

Hieronder een aantal items die (dagelijks) aan bod komen tijdens de HISWA 2020:

  • Workshops onderhoud vind je op het Demoplein. Waar moet je bijvoorbeeld op letten als je zelf wil stofferen, schuren, lakken of anitfouling aanbrengen.
  • De entree van de beurs is dit jaar in de haven. Hier kun je ook gezellig en heerlijk een hapje eten of wat drinken. En als de weergoden je goed gezind zijn zelfs lekker buiten zitten.
  • Van alles zelf uitproberen en uitvaren op het indoor sportevent HISWA Sport Xperience. Hier kun je spectaculaire demonstraties bekijken. En van alles op het gebied van wind-, golf-, en kitesurfen, paddling, skimboarden en nog veel meer andere sporten.
  • Nieuwe trends, nieuwe innovaties en marktontwikkeling worden er bovendien gepresenteerd in het InnovationLab
  • Waar spelen de gefortuneerden onder ons mee op en in het water? Kom dat zelf maar eens bekijken in de stand van Toys en Tenders. Want daar hebben ze kekke speeltjes, zoals een uniek elektrisch surfboard en zelfs een sub met een panoramisch uitzicht onder water.
  • Shop till your drop kun je tijdens de speciale HISWA shopping Night in het winkelcentrum van de HISWA.
  • Het Blue Water Cruising Forum is er voor dé echte wereldreiziger die een zeilreis wil maken over één of meerder oceanen. Mythes worden er ontkracht maar ook worden op vele vragen antwoorden gegeven.
  • op de MainStage tref je onder andere inspirerende sprekers over een enorme diversiteit aan onderwerpen. Maar met name zullen de thema’s gaan over duurzaamheid en innovatie. En natuurlijk de jaarlijks terugkerende VaarQuiz
  • Op het Veiligheidseiland is er vanzelfsprekend van alles te zien, te leren en uit te proberen op het gebied van Veiligheid. Daar kun je onder andere allerlei informatie vinden van een simpel veiligheidsvest tot en met complexe reddingsoperaties.

Je boot verhuren:

Heb je er ooit zelf ook wel eens over gedacht om je boot te verhuren? Op www.joyrent.nl kun je je eigen boot te huur zetten. Klik maar eens hier voor meer informatie over het verhuren van je eigen boot. En haal zelf ook geld uit je boot!

Klik ook eens op onderstaande banner om je entree tickets te bestellen:

Stedentrip Amsterdam:

Een bezoek aan de HISWA 2020 is een ideale mogelijkheid om te combineren met een stedentrip Amsterdam. Nog leuker is om aan zo’n stedentrip een dagje extra te plakken. En dus bijvoorbeeld te koppelen met een gezellige en romantische hotelovernachting. Klik hier om je hotelovernachting in Amsterdam te boeken. Zo maak je er helemaal een feestje van!

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 11 t/m zo 15 maart 2020

Openingstijden

woensdag 11 maart 11.00 - 18.00 uur
donderdag 12 maart 11.00 - 22.00 uur
vrijdag 13 maart 11.00 - 22.00 uur
zaterdag 14 maart 10.00 - 18.00 uur
zondag 15 maart 10.00 - 18.00 uur

Prijzen

€6,50

Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Het Laatste Tafeltje


Booking.com