28% Korting!

Stap binnen in de intrigerende wereld van de prostitutie. Beleef de wereld van de werkers in de prostitutie industrie en haar klanten en vergroot je kennis van de prostitutie industrie. Koop hier je tickets met 28% korting en ontdek de wereld van de Amsterdamse wallen.

Red Light Secrets Museum of Prostitution:

Het Red Light Secrets museum ligt midden in het prostitutie gebied van Amsterdam. In dit museum wordt een tipje van de sluier opgelicht van het geheim en het taboe wat er omtrent prostitutie in zijn algemeenheid heerst. Het museum is gevestigd in een erg toepasselijk monumentaal grachtenpand wat in de 17eeeuw bekend stond als bordeel. Overigens iligt vlakbij het museum pand, het oudste gebouw van Amsterdam, daterend uit 1213.

Klik hier om je tickets voor het Red Lights Secrets Museum of Prostitution te bestellen.

Wat kun je verwachten:

Wat kun je zoal verwachten in een prostitutie museum? Onder andere kun je eens zelf ervaren hoe het is om “achter het raam” te zitten. Daar mag je zelfs een foto van (laten) maken. Verder kun je ervaringen lezen die zijn opgetekend door klanten van de prostituees. Deze ervaringen zijn erg openhartig en sommigen onder ons kunnen dit als schokkend ervaren! Durf jij het aan om je eigen ervaring ertussen te plaatsen? En natuurlijk kun je eens een peeskamer van binnen bekijken. Hoe ziet dat eruit, wat voor “speelgoed” kun je in een peeskamer aantreffen en als je durft mag je zelf aan het werk met zwepen en kettingen. En wil je alles eens in het echt meemaken; je zit middenin het “red light district” en keuze is er genoeg!

Oudste beroep ter wereld:

In het museum kun je luisteren naar de verhalen en geheimen die zijn verteld door de dames uit het werkveld van het oudste beroep ter wereld zelf. Kom eens kijken achter de gordijnen van deze geheime wereld. Verlaat jij het pand met rode oortjes?

Audiogids:

Een audiogids is tegen een kleine meerprijs verkrijgbaar in de Engelse, Nederlandse, Duitse, Franse, Spaanse en Italiaanse taal.

Klik hier om je tickets voor het Red Lights Secrets Museum of Prostitution te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

zo 3 maart t/m wo 28 augustus 2019

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 - 24.00 uur

Prijzen

Van €12,50 voor slechts €9,=

Locatie

Red Light Secrets Museum of Prostitution
Oudezijds Achterburgwal 60
1012 DP Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje