33% Korting!

Boek hier je entree tickets voor het éénmalige live optreden van de legendarische The Hollies in Afas Live in Amsterdam op donderdag 14 maart 2019. In navolging op de succesvolle optredens in 2018 wordt er dit jaar opnieuw een concert gegeven. Tickets zijn hier te bestellen met 33% korting van €64,50 voor vanaf €39,95.

The Hollies:

The Hollies is een Britse band, opgericht in de 60er jaren en heeft veel wereldbekende hits op haar naam staan. De band komt uit de tijd die gekenschets wordt als de tijd van de Merseybeat. Veel Britse bands uit die tijd hanteerden die stijl van muziek componeren en spelen. Het kenmerkende geluid van de band was de meerstemmige, harmonieuze zangstijl.

Klik hier om je entree tickets voor het optreden van de Hollies te bestellen.

The Best of The Hollies:

Het concert op 14 maart 2019 heeft als thema “The best of The Hollies” gekregen. Alle grote hits die ze decenia lang in Nederland hadden, zullen deze avond worden gebracht. Geniet van de nummers zoals He ain’t heavy, he’s my brother, The air that I breath, Busstop en Carrie Anne. Kun jij ze nog meezingen?

Wist je dat:

Wist je dat de naam van The Hollies niet meer was dan een ingeving in de beginperiode van de band? Het eerste optreden van de band was in een gelegenheid genaamd Oasis. De bedoeling was dat de band zou worden aangekondigd. Maar onder welke naam? In The Oasis was kerstversiering aangebracht van hulst. Aan de Engelse naam van hulst, holly, heeft de band haar naam te danken. En wist je dat The Hollies wel 15 hits hebben gescoord in Nederland?

Het optreden:

Het optreden van The Hollies is op 14 maart 2019 in het AFAS Live in Amsterdam en start om 20.00 uur. The Hollies zullen circa 2 keer 60 minuten optreden met daartussen een pauze. The Hollies bezoeken ons land niet bijzonder vaak. Dus maak gebruik van deze kans en boek nu je tickets voordat het concert is uitverkocht.

De bezetting:

Op 14 maart zullen The Hollies bestaan uit de volgende muzikanten:

  • Bobby Elliott – Drums en percussie
  • Tony Hicks – Gitaar en zang
  • Ray Stiles – Bass en zang
  • Ian Parker – Keyboard en zang
  • Steve Laurie – Gitaar en zang
  • Peter Howarth – Gitaar en zang

Klik hier om je entree tickets voor het optreden van de Hollies te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 14 maart 2019

Openingstijden

Aanvang 20.00 uur
Zaal open 18.30 uur
Restaurant open 17.30 uur

Prijzen

Van €64,50 voor slechts vanaf €39,95

Locatie

AFAS Live
ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam Zuidoost
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje