Zorgeloos op Vakantie!

Parkeren op Schiphol; Heb je een leuke vliegreis vanaf Schiphol geboekt? Maar je weet nog waar je je eigen auto gaat parkeren? Bestel dan nu hier je voucher voor het boeken van een parkeerplaats op Langparkeren, P3 op Schiphol.

Klik ook hier om je voucher voor Parkeren op Schiphol P3 te bestellen.

Parkeren op Schiphol:

Is dat niet heerlijk zorgeloos en onbekommerd op vakantie gaan? Als je langer dan 3 dagen op reis of op vakantie gaat, is het aan te bevelen om je auto op het bekende Langparkeren P3 neer te zetten. Dat is namelijk de goedkoopste, makkelijkste en snelste manier om je vlucht te halen. Op ongeveer 5 minuten rijden afstand van het vliegveld Schiphol parkeer je je auto. Natuurlijk heb je van tevoren deze voucher gekocht en betaald, dus dat gaat je geen tijd kosten.   Want je kenteken is dan inmiddels bekend in het kenteken herkenningssysteem. Als je een plekje naar je zin gevonden hebt, loop je naar de snelbus die iedere 10 minuten vertrekt. En in circa 5 minuten ben je bij de vertrekhal van Schiphol.

Parkeren op Schiphol

De voordelen van Parkeren op Schiphol:

  • Je parkeert je auto zelf en behoudt ook zelf de sleutels, dus niemand die ongewenst met jouw auto de weg op kan.
  • in tegenstelling tot vele particuliere vertrekt de snelbus gegarandeerd iedere 10 minuten, die je in circa 5 minuten bij de vertrekhallen op vliegveld Schiphol brengt.
  • de parkeerplaats wordt met videocamera’s beveiligd
  • je hebt de keuze uit overdekt of onoverdekt parkeren
  • de parkeerplaats is voorzien van een bagage in- en uitlaat punt
  • Als dat al geen vakantie gevoel is…………

Hoe werkt het bij terugkomst:

Als je veilig bent geland op vliegveld Schiphol en je hebt je bagage van de desbetreffende bagageband gehaald, loop je naar de bushalte van de snelbus. Deze is makkelijk te vinden en is buiten bij de aankomsthal. Iedere 10 minuten komt er weer een nieuwe snelbus. Die brengt je vervolgens terug naar parkeerplaats Langparkeren P3. Omdat je je eigen autosleutel nog bij je hebt en je middels deze voucher al betaald hebt, is het simpelweg je bagage in je auto laden en je kunt wegrijden.

Bestel je voordeel voucher voor parkeren op Schiphol.

Parkeren op Schiphol; Wij willen niet meer anders:

Ons bedrijf is gericht op vakanties, reizen, dagjes uit, (mini) cruises, themareizen, vakantiehuis verhuur enz. enz. enz. Dat is de reden dat we nogal eens het vliegtuig nemen vanaf Schiphol. In de beginjaren parkeerden we dan onze eigen auto op particuliere parkeerplaatsen rondom Schiphol. In verband met de vele vervelende ervaringen bij deze bedrijven, parkeren wij onze auto uitsluitend nog op P3. De vervelende ervaringen wisselen van het niet komen opdagen van de shuttlebus na je vakantie tot en met schade aan de auto door een medewerker. En een klachtenafhandeling die nogal te wensen overlaat.

Klik ook hier om je voucher voor Schiphol Parkeren op P3 te bestellen.

Vliegtickets:

Ben je op zoek naar een veilige parkeerplek nabij het vliegveld Schiphol bij een betrouwbaar bedrijf, maar je hebt nog geen bestemming om naartoe te vliegen, klik dan eens hier om je vliegtickets te boeken of klik op onderstaande banner:

Luchthaven transfer:

Heb je er al aan gedacht om je luchthaven transfer op het vliegveld van je bestemming te regelen? Door hier te klikken, kun je vanuit je luie stoel alvast je taxi transfer vanaf je eindbestemming naar het hotel, autoverhuurbedrijf of bijvoorbeeld je zakelijke afspraak vastleggen. Dan scheelt je zorgen als je op een drukke luchthaven aankomt waar je misschien niet bekend bent. En dan hoef je bijvoorbeeld ook niet te onderhandelen over de prijs.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren geïnteresseerd in E Chopper huren in Limburg, E Scooter huren in Volendam en online Badjas bestellen in Badjas Shop.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

ma 18 mei t/m do 31 december 2020

Openingstijden

24 uur per dag

Locatie

Schiphol Parkeren P3
Holiday Avenue
1118 ZG Schiphol, Haarlemmermeer
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com