Op is ook echt op!

Grijp hier je kans! Bij dagjeuitpagina kun je de laatste tickets boeken om met de hele familie tijdens de kerstdagen nog de wereldberoemde musical CATS te bekijken. Deze tickets geven je toegang tot een plaats op de 1e of 2e rang. De tickets die normaal €69,90 kosten worden met 50% korting aangeboden voor maar vanaf €34,95

Unieke kans:

Is dat geen unieke kans? Samen met het hele gezin genieten van deze prachtige ***** musical. Na 10 jaar weer terug in Nederland met een beperkt aantal voorstellingen in slechts 7 weken tijd. De laatste tickets die je in deze aanbieding kunt boeken gelden uitsluitend voor de voorstelling in de Amsterdam RAI.

NB: Het betreft hierde Engelstalige West End versie met Nederlandse boventiteling.

Klik hier om je tickets voor de musical CATS te boeken.

Het verhaal:

Het verhaal in de musical speelt zich af op de voor de katten meest bijzondere avond van het jaar. Op deze meest bijzondere avond vieren de Jellicle katten een groot bal. Tijdens dit bal zal één van de katten door hun leider, Old Deuteronomy, worden uitgekozen om opnieuw geboren te worden en een geheel nieuw kattenleven te gaan beginnen. Grizabella, die jarenlang over de wereld heeft rondgezworven, is juist op deze avond naar huis teruggekomen. Ondanks dat ze bijzonder graag weer contact met haar familie wil, willen deze jammer genoeg niets meer van haar weten. Als Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de gemene schurk Macavity werken de katten nauw samen om Old Deuteronomy te bevrijden. Als de rust is weergekeerd kiest Old Deuteronomy uitgerekend Grizabella om opnieuw geboren te worden.

Wist je dat:

Wist je overigens dat meer dan 81 miljoen mensen je reeds voorgingen? Deze musical heeft in 20 landen en in meer dan 350 steden op het podium gestaan. De première van de musical was al in mei 1981 en weet 4 decennia later nog enorm veel mensen te boeien. Helaas hebben we met een vorige aanbieding mensen teleur moeten stellen omdat de tickets echt (snel) uitverkocht waren. Dus wees er snel bij om teleurstellingen te voorkomen.

Klik hier om je tickets voor de musical CATS te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 25 t/m za 29 december 2018

Openingstijden

1e kerstdag 25 december 14.00 uur
2e kerstdag 26 december 12.00 en 16.30 uur
29 december 15.00 en 20.00 uur

Prijzen

Van €69,90 voor maar €34,95

Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje