29% Korting

Boek hier je tickets voor Zuiderzeelicht, een prachtig lichtjesspektakel in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Dit geweldige evenement wordt tijdens de kerstvakantie georganiseerd. Tickets kun je hier met korting boeken van €17,= voor maar €12,=.

Na het succes van vorig jaar wordt er dit jaar een tweede editie van Zuiderzeelicht gehouden in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Dit unieke concept wordt gehouden van vrijdag 21 december tot en met zaterdag 5 januari.

Klik hier om je tickets voor Zuiderzeelicht in Enkhuizen te boeken.

Zuiderzeelicht:

Zuiderzeelicht draait om een eeuwenoude Zuiderzeelegende. Doe mee aan deze circa 45 minuten durende wandeling door de smalle straatjes van het museum dorp in Enkhuizen en geniet van een prachtig en sfeervol schouwspel van licht, geluid en special effects.

Motketel van Schokland:

De eeuwenoude Zuiderzee legende “Motketel van Schokland”,  gaat over een sage die zich afspeelt op dit voormalige eiland in de Zuiderzee. Net zoals in de meeste sages bestaan de ingrediënten van deze meeslepende sage ook uit liefde, moed, mysterie en verdriet. En kunnen we lering trekken uit de 2 tegenstellingen “goed” en “kwaad”.

Eten en drinken:

Speciaal voor dit evenment heeft het museum restauant “Het Amsterdams Huis” een menu samengesteld, passend bij de elementen van het jaargetijde in combinatie met het evenement. Heerlijke gerechten zoals snert met roggebrood en spek, stamppot boerenkool of een sudderpotje stoofvlees. En wat denk je van een toetjes van zalig lekkere warme apfelstrudel met vanillesaus.

Overige evenementen:

Vanaf 16 november wordt er in het Zuiderzeemuseum de bijzondere fotografie tentoonstelling “Mooi samen” georganiseerd. Dit is een foto tentoonstelling omtrent het verenigingsleven rondom de voormalige Zuiderzee. Deze tentoonstelling is te zien tot en met 5 mei 2019.

Tickets:

Toegang tot dit spektakel is alleen te verkijgen met online tickets. De tickets kun je hier boeken door op onderstaande link te klikken.

Klik hier om je tickets voor Zuiderzeelicht in Enkhuizen te boeken.

Zuiderzeemuseum:

Je kunt natuurlijk het Zuiderzeemuseum ook buiten de periode bezoeken dan die van hetZuiderzeelicht evenement.

Klik hier om je tickets op andere dagen en tijdstippen te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 21 december t/m za 5 januari 2019

Openingstijden

17.00 - 22.00 uur
Gesloten op 24, 25 en 31 december

Prijzen

Van €17,= voor maar €12,=

Locatie

Zuiderzeelicht
Wierdijk 12 - 22
1601 LA Enkhuizen
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje