Speciaal voor de dames, vrouwen en meiden van Nederland: Boek hier je tickets voor het Linda Festival in Zaandam voor maar €11,95.

Bezoek het vrouwenfestival van het jaar en kom op zaterdag 29 of zondag 30 september naar Zaandam voor het enige echte Linda festival! Het festival dat inmiddels al 15 jaar bestaat en daarom dit jaar nog groter uitpakt dan de voorgaande edities. Dus mis het niet en mocht je een echte Linda diehard fan zijn, dan kom je toch gewoon lekker beide dagen!

Bekijk onderstaande trailer om alvast lekker in de stemming te komen.

Klik hier om je tickets voor het Linda festival in Zaandam te boeken.

Dit jaar wordt het festival nog grootser, diverser en veel gezelliger. Beide dagen wordt je een top programma aangeboden. Onder andere optredens van top artiesten, culinaire hoogstandjes, workshops en diverse Bekende Nederlanders die mini cursussen geven. Verder vind je er van alles op het gebied van erotiek, mode, lingerie, cosmetica, muziek, trouwen, doe het zelf, woondesign, modieuze tassen en nog veel meer.

Wat wordt het voor jou? Say yes to the dress of shop till you drop? Het Linda festival is een groot feest waar je vooral tijd maar ook ogen en oren te kort komt om alle opzienbarende shows en voorstellingen te kunnen zien. En speciaal voor dit festival hebben bekende merken leuke voordeel acties. ga jij met een leuke aanbieding naar huis?

Op het Linda festival komen ook veel BN-ers op af. Lukt het jou om een selfie te maken met een van de BN-ers?

Bezoek ook “De Tuin der Lusten”. Hier kun je ongeneerd gluren, spontaan meedoen of spannende ideeen opdoen. Op het programma staan onder andere een workshop aftrekken, piemels haken en vagina’s breien.

Over dit festival zal nog lang nagepraat worden en wil je echt niet missen.

Klik hier om je tickets voor het Linda festival in Zaandam te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 29 t/m zo 30 september 2018

Openingstijden

11.00 - 19.30 uur

Prijzen

Van €20,= voor €11,95

Locatie

Hembrugterrein
Hembrug
1506 PR Zaandam


Booking.com
Het Laatste Tafeltje