Boek hier je tickets voor een bijzonder dagje uit in hartje centrum Amsterdam; de city challenge.

Ontdek Amsterdam op een leuke, ludieke en orginele manier. Doe samen met je vrienden of familie gezelschap mee met de city challenge Amsterdam. Het uitdagende spel bestaande uit de orginele, inovatieve, interactieve en virtuele en game werelden die compleet door elkaar lopen. Ga de uitdaging aan en wordt met jouw team de beste en behaal de eerste plaats van alle teams ooit!

Boek je tickets voor de city challenge, meldt je met je team op de pick up point locatie, neem je tablet in ontvangst en na een korte instructie kun je het spel met je team spelen! Dit spel is geschikt voor iedereen en alle leeftijden. Speel het spel dwars door het centrum van Amsterdam en gebruik de bestaande infra structuur, in combinatie met het GPS tracking systeem, object herkenning en augmented reality. Zoek de antwoorden op omgevingsvragen en vind de juiste combinatie tussen de foto en de real world. Hier verdien je de punten mee waardoor je hoger in de competitie met andere teams kunt eindigen. Of ben jij zo goed met je team dat je iedereen verslaat en op de eerste plaats eindigd?

Klik hier om de tickets voor de city challenge Amsterdam te boeken.

Dit leuke dagje uit is ook goed te combineren met bungee jumpen. De lokatie van het bungee jumpen is gemakkelijk te vinden, namelijk tegenover het Centraal Station.

Durf jij dit aan? Alleen voor de echte thrill seekers en die hards. Klim samen met je begeleiders omhoog, geniet eerst van het fantastische uitzicht over Amsterdam. En nadat je van dit uitzicht genoten hebt, spring je vanaf een hoogte van ongeveer 50 meter Amsterdam tegemoet. Respect hoor! We verwachten wel dat je over een goed en gezond lichaam beschikt, in goede conditie bent en geen last hebt van medische klachten die niet verengibaar zijn met bungee jumpen.

Klik hier om je tickets voor het bungee jumpen te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 28 juli t/m ma 31 december 2018

Openingstijden

City Challenge Amsterdam: het hele jaar door
Bungee Jump: elke zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur

Prijzen

City Challenge Amsterdam €45,=
Bungee Jump Amsterdam €87,50

Locatie

Dam 8
1012 NP Amsterdam


Booking.com
Het Laatste Tafeltje