Uitwaaien, ontspannen, meedeinen en volop genieten op het ruime dek, heerlijk zitten in de riante salon met bar of actief meevaren. Een belevenis voor jong en oud! Iedereen mag actief meehelpen bij het varen zoals hijsen en neerhalen van bijvoorbeeld grootzeil, fok of kluiver, overstag gaan, en als roerganger, graag zelfs!
Al velen gingen u voor. Vanaf Muiden, een oud havenplaatsje in de monding van de Vecht, zetten we koers naar het IJsselmeer. We passeren de zeesluizen, varen langs het Muiderslot, het Koninklijke jacht De Groene Draeck en het gestrande piratenschip Elisabeth Smit. Dan komt er ruimte en gaan de zeilen omhoog, het avontuur kan beginnen.
 
De Dijk van Volendam met zijn vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes, waar honderden toeristen dagelijks genieten van de authentieke sfeer en het uitzicht op de haven en het water. Het Doolhof waar men zich opeens in stille straatjes honderd jaar terug waant.
Volendam… Niet voor niets een dorp dat vanaf 1880 door beroemde schilders werd bezocht en vereeuwigd en werd bezongen als de parel van de Zuiderzee.
 
Na de lunch meren we af in de pittoreske haven van Volendam. Maak een wandeling door dit wereldberoemde vissersdorp. Hierna hijsen we nogmaals de zeilen en varen terug naar Muiden.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 9 juni t/m za 21 juli 2018

Openingstijden

Kantoor is geopend ma-vr 09:30-17:30
Tocht wordt gevaren op zaterdag. Zie site voor actuele data

Prijs

va € 20,=
  Zeiltocht Catering
Volwassenen € 30,00 € 17,50
Kinderen € 20,00 € 12,50
Rondleiding Volendam € 10,00

Cateringpakket bestaat uit : koffie of thee bij aankomst met iets lekkers, een scheepslunch met broodjes, soep en een warme snack, in de middag borrelhapjes. Drankjes kunt u aan boord kopen. Het nuttigen van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan.

Locatie

Muiden, bij de sluizen
Herengracht 75 Muiden
1398AD Muiden

Contact

010-4156600






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com