Zeilen naar Pampus aan boord van driemastklipper Sanne Sophia.
Een onvergetelijke dag voor jong en oud: Uitwaaien, ontspannen en volop genieten op het ruime dek en in de scheepse salon, wat drinken aan de bar, maar ook actief meehelpen aan dek met het hijsen van de zeilen. Achterop draait de roerganger het grote stuurwiel, maar u mag ook zelf het roer in eigen hand nemen.
 
Zondag onder Zeil ; Pampus voor de boeg
Al velen gingen u voor. Vanaf Muiden, een oud havenplaatsje in de monding van de Vecht zetten we koers naar het Markermeer. We passeren de zeesluizen, varen langs het Muiderslot, het Koninklijke jacht de Groene Draeck en het gestrande piratenschip Elisabeth Smit. Er komt ruimte en de zeilen gaan omhoog: het avontuur kan beginnen…! Pampus voor de boeg.
Na de lunch wordt de Sanne Sophia afgemeerd bij Forteiland Pampus. Bezoek het opgeknapte Pampus’ Paviljoen 1874, volg een indrukwekkende virtuele rondleiding of laat u informeren door een gids tijdens een groepsrondleiding over het fort  (optioneel)

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 27 mei t/m zo 21 oktober 2018

Openingstijden

Kantoor is geopend van ma-vr van 09:30-17:30.
Tocht wordt gevaren op zondag vanuit Muiden.

Prijs

va € 20,=
Prijzen p/p   Zeiltocht Catering
Volwassenen € 30,00 € 17,50
Kinderen € 20,00 € 12,50
Entree Pampus € 10,50  
     
Cateringpakket bestaat uit : koffie of thee bij aankomst met iets lekkers, een scheepslunch met broodjes, soep en een warme snack, in de middag borrelhapjes. Drankjes kunt u aan boord kopen. Het nuttigen van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan.

Locatie

Vertrek adres : Muiden, bij de sluizen ,
Herengracht thv 75
1398AD Muiden

Contact

010-4156600






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com