Verken de vele fantasiewerelden en talloze attracties

De Efteling is een schitterend en avontuurlijk themapark dat echt leuk is voor het hele gezin. Dit magische koninkrijk heeft iets voor iedereen: speeltuinen en een fantasiebos voor de kleintjes, attracties voor de iets oudere kinderen, en heftige achtbanen voor de volwassen kinderen.

Als jij dacht dat de Efteling een slap aftreksel van Disneyland was, dan heb je het mis. De Efteling is namelijk een zeer compleet pretpark, met super spannende achtbanen, schilderachtige treintjes en bootjes, en een betoverende, familievriendelijke sfeer. Ontspanning en bedrijvigheid gaan hier (op een of andere magische manier) hand in hand.

De Efteling is sinds de opening in 1952 uitgegroeid tot een pretpark van wereldklasse. Het staat bekend om zijn keurig onderhouden tuinen, vriendelijke en meeslepende omgeving, en natuurlijk geweldige achtbanen. Het is niet voor niets een van de best bezochte pretparken van Europa.

Onder de 50 verschillende attracties vind je houten en stalen achtbanen, waterbanen, een klassieke autobaan, en natuurlijk het Sprookjesbos. En als nieuwste toevoeging is er de Symbolica, een betoverende rit voor het hele gezin.

Hoogtepunten
  • Iedereen komt aan zijn trekken in de Efteling! Rustige ritjes voor de kleintjes, en spookhuizen en achtbanen als de Baron 1898 voor de oudere kinderen
  • De attracties van de Efteling zijn gebaseerd op folklore, sprookjes en oude legendes. Je treedt dus binnen in een wereld van fantasievolle verhalen én spannende attracties
  • Met dit ticket ga je langs de rijen voor de kassa en direct naar de hoofdingang, waardoor je meer tijd kan besteden in deze wondere wereld!

Ticket
Tickets direct geleverd
Skip the line
Smartphonetickets toegestaan
Wat is inbegrepen
  • Toegang tot het park
  • Toegang tot alle attracties
  • Eten en drinken
  • Garderobe (bewaakt, €1,50)
Instructies

Scan je smartphoneticket bij de draaihekken. Zorg dat je de helderheid van je scherm op de hoogste stand zet en de streepjescode vergroot, zodat je zonder moeite binnenkomt.

Annulering

Annuleren is niet mogelijk bij dit ticket.

Klik hier om je tickets te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 15 januari t/m zo 11 februari 2018

Prijzen

Van €37,50 voor €35,50

Locatie

Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel


Booking.com
Het Laatste Tafeltje