Verhalenverteller Eric de Beweerde nodigt u uit voor een avontuurlijke ontdekkingsreis door de Bredase binnenstad. Op 14 mei bent u van harte welkom bij zijn Storytrail stadswandeling. Dwalend door straten, stegen en hofjes brengt hij de bewogen geschiedenis van Breda op onnavolgbare wijze tot leven.

Verteller Eric is geboren en getogen in Breda en schudt de prachtigste stadsverhalen uit zijn mouw. Over de wachters die ooit over de stad waakten vanaf de omloop van de toren. Over de deftige bewoners van de Catharinastraat. Over de begijnen in het Begijnhofje. En natuurlijk over het vermaarde Bredase Turfschip. Voor u het weet, waant u zich eeuwen terug in de tijd. Zo beleeft u samen met de verteller en uw mede-wandelaars een vrolijke, culturele en ook heel gezellige middag.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 14 mei om 14.00 uur voor het stadhuis op de Grote Markt. Tickets kosten € 17,- per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9,-). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Reserveer uiterlijk vier dagen voor de wandeling met de kortingscode DAGJEUITPAGINA en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

Geschikt voor: Volwassenen



Wanneer

Openingstijden

zondag 14 mei 2017, 14.00-15.30 uur

Prijs

17,- / 12,- / 9,- / 4,-
Tickets kosten € 17,- per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9,-). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Reserveer uiterlijk vier dagen voor de wandeling met de kortingscode DAGJEUITPAGINA en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

Locatie

Breda (Binnenstad)
Start: voor het stadhuis, Grote Markt 38
4811 XS Breda

Contact

030-2467911






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com