Wandel mee met de boswachter
Brabants Landschap en IVN organiseren op Tweede Paasdag, maandag 17 april, gratis wandelexcursies in elf natuurgebieden. Gezinnen kunnen avontuurlijk op pad met de Vossenstreken app, die in Brabant op 17 april officieel wordt gelanceerd! Ontdek de tien Vossenstreken in Brabant en België.

Kom mee naar buiten op Tweede Paasdag, dan vieren we het voorjaar! Dit jaar viert Brabants Landschap haar 85-jarige jubileum. We zijn trots op wat we in die jaren bereikt hebben voor de Brabantse natuur en laten u dat graag zien. Beleef de lente en wandel mee op Tweede Paasdag!

Feliciteer Brabants Landschap…
… met uw mooiste herinnering aan de Brabantse natuur. Deel deze (eventueel met foto) voor 1 oktober 2017 via Instagram of Facebook en maak kans op een publicatie in ons nieuwe handboek. Een ouderwets kaartje in de brievenbus is uiteraard ook mogelijk: Brabants Landschap Postbus 80 5076 ZH Haaren.

Meer informatie: www.dagvanhetlandschap.nl

Op deze locatie staat een team van boswachters en natuurgidsen klaar om u de prachtige natuur van Landgoed Mattemburgh te laten zien.
Liever zelf met het gezin naar buiten? Download dan de Vossenstreken app en ga op avontuur op Landgoed Mattemburgh!
Hé, jij daar! Ga je mee op pad?
De natuur zit vol geheimen en wonderbaarlijke weetjes. Ontdek ze met Vossenstreken, de tofste wandelapp voor kleine én grote avonturiers. Tijdens de Dag van het Landschap wordt deze officieel in Brabant gelanceerd. Vier het met ons op Landgoed Mattemburgh of volg het live via Omroep Brabant. Ontdek de tien Vossenstreken in Brabant en België.
Deze gratis wandelapp voor gezinnen met kinderen van 5 tot 12 jaar wordt ontwikkeld in samenwerking met Natuurmuseum Brabant en het Kempens Landschap. Van de in totaal 17 routes worden er 8 ontwikkeld in samenwerking met en op grondgebied van Brabants Landschap.
Meer informatie over de app: www.vossenstrekenapp.com

Geschikt voor: Familie
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

ma 17 april 2017

Locatie

Antwerpsestraatweg 183
4631PN Hoogerheide






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com