50% Korting!


Sint on ice! Ooit zoiets gezien, Sinterklaas en zijn Pieten op het ijs? Grijp nu je kans en kom dit fantastische schouwspel bewonderen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu je entree tickets bestellen met wel 50% korting van €19,50 voor vanaf €9,75.

Klik ook hier om je entree tickets voor Sint on Ice in Rosmalen te bestellen. Je bespaart van €9,75 tot wel €14,75.

Wervelende show tijdens Sint on ice

Sint on ice:

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Met Sinterklaas en zijn hele Pieten schare aan boord om de kinderen in Nederland te vermaken. En niet te vergeten kadootjes weg te geven en zoveel pepernoten en strooigoed dat je er bijna buikpuin van zou krijgen. Op zaterdag 23 en zondag 24 november 2019 komt de Sint naar het Autotron in Rosmalen voor een oer Hollands feestje, waarbij de kinderen op het puntje van hun stoel zitten. De presentatie van deze show wordt bovendien verzorgd door het overbekende show koppel Jim Bakkum en Bettina Holwerda.

Jim Bakkum en Bettina Holwerda presenteren Sint on Ice

Wat kun je verwachten:

Een wervelende show, vol vermaak en spektakel. Schaatsende Zwarte Pieten op het ijs, terwijl je uit volle borst de bekende Sinterklaasliedjes mee mag zingen. Tijdens de show zullen de stunt Pieten adembenemende schaatsstunts laten zien. Het evenement vind plaats op het festival terrein van het Autotron Rosmalen. Voor en na deze circa één durende show is er nog veel meer te zien en te beleven. Deze unieke show is nog niet eerder in Nederland te zien geweest. Kortom: een gezellig en vooral vermakelijk dagje uit voor het hele gezin en veel plezier voor jong en oud, waar je bovendien nog lang met veel plezier aan terug zult denken. En natuurlijk maak je wel indruk op het schoolplein want je hebt wel een heel leuk en interessant verhaal aan je klasgenoten te vertellen! Je komt toch ook?

Swingend en jongleren op het ijs tijdens Sint on Ice.

Klik ook hier om je entree tickets voor Sint on Ice in Rosmalen te bestellen. Je bespaart van €9,75 tot wel €14,75.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

za 23 t/m zo 24 november 2019

Openingstijden

De voorstelling begint om 11.00 uur

Prijs

Vanaf €9,75
Van €19,50 voor vanaf €9,75

Locatie

Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com