Ruim assortiment en gedegen advies!

Vuurwerk verbod, vuurwerkvrije zône, knalgebied, overlast area, gedooggebied………. aan al die gelikte kreten heb je als fervent vuurwerkliefhebber natuurlijk niets aan. Je wilt gewoon vrij je vuurwerk kunnen uitzoeken, online bestellen of vanuit de vuurwerkshop meenemen naar huis en daar alvast van tevoren genieten van je buit om dat op oudejaarsavond af te kunnen steken.

Klik ook hier voor online vuurwerk kopen of te bestellen.

Vuurwerk kopen:

Ondanks dat het op dit moment nog hartje zomer is, begint het vuurwerk bloed bij de meest fanatieke liefhebbers alweer te kriebelen. De langste dag is geweest en we gaan langzaam weer richting de eindafsluiting van het jaar.

Vanaf de maand oktober kun je je favoriete vuurwerk bestellen bij Groenrijk in Tilburg. Vuurwerk bestellen kun je onder andere online doen Een ander idee is om een een dagje Tilburg te doen en zelf eens te gaan kijken in de vuurwerk shop. Vanaf het najaar is de vuurwerkwinkel weer in gereedheid gebracht. In de vuurwerkwinkel zijn experts aanwezig om al je vragen te beantwoorden en je van het juiste advies omtrent vuurwerk te voorzien. Ook kun je demonstraties bekijken.

Zena Vuurwerk:

Bij Groenrijk kun je onder andere vuurwerk van hetmerk Zena kopen. Dat is van oorsprong een Belgisch merk, maar is tegenwoordig ook verkrijgbaar in Tilburg. Zena vuurwerk heeft bovendien een uitgebreid assortiment. Er is een ruim aanbod voor de liefhebbers van knalvuurwerk, siervuurwerk of een combinatie van beiden. Hieronder vind je een aantal voorbeelden uit het assortiment van Zena:

  • knalbatterijen
  • babypijlen
  • top rockets
  • funpakketten
  • kaarsen
  • fonteinen

Zena Vuurwerk Festival:

Ieder jaar organiseert Zena een gigantisch en spectaculair vuurwerk evenement. Op 21 september vind dit prachtige evenement net als voorgaande jaren plaats in Kalkar, Duitsland. Ben jij er dit jaar ook bij? Je kunt je hier opgeven voor dit unieke vuurwerk evenement. Er wordt vertrokken vanaf het terrein van Groenrijk.

Klik ook hier voor online je vuurwerk kopen of te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 26 t/m di 31 december 2019

Openingstijden

Maandag: 11.00 - 18.00
Dinsdag: 09.30 - 18.00
Woensdag: 09.30 - 18.00
Donderdag: 09.30 - 18.00
Vrijdag: 09.30 - 20.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 12.00 - 17.00

Locatie

GroenRijk Tilburg
Stokhasseltlaan 39
5049 TB Tilburg
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com