Coöperatie DELA houdt op 17 januari een lichtjesavond om overleden dierbaren te herinneren. Tussen 18.00 en 20.00 uur is het terrein van crematorium Maaslanden sfeervol verlicht met honderden kaarsen en fakkels. Nabestaanden krijgen de gelegenheid een kaars te branden ter herinnering aan hun overleden dierbaren.

Iedereen die iemand wil herinneren is van harte welkom in het crematorium nabij Vlijmen. Aanmelden is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen vrij binnen lopen tussen 18.00 en 20.00 uur aan de Abt van Engelenlaan 1 in Nieuwkuijk. De avond wordt muzikaal omlijst met passende muziek van zangeres Chantal Heijda, medewerkster van crematorium Maaslanden.

Yvonne Kielenstijn, locatiemanager: “Zo aan het begin van het nieuwe jaar denken veel mensen vaak aan hun overleden dierbaren. De behoefte om weer even bij deze persoon te zijn en stil te staan bij de mooie herinneringen, is in deze periode dan ook extra groot. Door de feestdagen, donkere dagen en het slechte weer is het juist moeilijker om bijvoorbeeld een graf of urnenmuur te bezoeken. Met de lichtjesavond bieden wij nabestaanden de mogelijkheid om hun overleden dierbaren te herinneren in een sfeervolle ambiance.”

DELA biedt momenten om met anderen terug te kijken en de overleden dierbaren te herinneren, om vervolgens ook weer vooruit te kijken. Het verdriet kan niet worden weggenomen, maar herinneringen levend houden helpt bij het verwerken van verdriet. Daardoor wordt het makkelijker om de draad van het leven weer op te pakken.

Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

do 17 januari 2019

Openingstijden

Geïnteresseerden kunnen vrij binnen lopen tussen 18.00 en 20.00 uur aan de Abt van Engelenlaan 1 in Nieuwkuijk.

Prijzen

Vrije toegang.

Locatie

Crematorium Maaslanden
Abt van Engelenlaan 1
5253 VN Nieuwkuijk

Contact

040 262 49 00


Booking.com
Het Laatste Tafeltje