Uitverkocht!

Boek hier je tickets voor de voorstelling van “Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld” in theater Chassé in Breda. Tickets voor de eerste rang boek je bij dagjeuitpagina.nl met 43% korting van €69,= voor maar €39,=.

Wellicht de beroemdste ballet voorstelling ooit wordt in Theater Chassé in Breda opgevoerd op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 januari 2019. Kom vanaf de eerste rang dit prachtige schouwspel bewonderen en kijk je ogen uit!

Klik hier om je tickets voor “Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld” te boeken.

Het Zwanenmeer:

Breng een bezoek aan de hedendaagse versie aan de balletvoorstelling waarvoor ooit Tsjajkovski de muziek componeerde. Deze wereldberoemde en bijzonder bekende ballet voorstelling werd voor het eerst in 1877 opgevoerd in het Moskouse Bolsjojtheater. Deze ballet voorstelling werd herschreven en de afgelopen jaren tijdens een internationale toernee al opgevoerd in steden zoals Beijing, Londen, `Wenen, Berlijn, Melbourne en Antwerpen.

Wist je dat er voor deze balletvoorstelling 80 dansers op het podium staan er meer dan 350 kostuums worden gedragen en er meer dan 20.000 kilo aan decorstukken wordt gebruikt?

Het verhaal:

De ballet voorstelling bestaat uit vier bedrijven.

Het eerste bedrijf:

In het eerste bedrijf wordt de verjaardag gevierd van prins Siegfried, die meerderjarig wordt. Zijn moeder vind het tijd worden om een meisje te gaan trouwen.

Het tweede bedrijf:

In het tweede bedrijf is de prins op jacht. Aangekomen bij een meer met zwanen besluiten ze op zwane te gaan jagen. Echter de koningin van de zwanen, Odette, verteld de prins dat de betoverde zwanen zijn, die in werkelijkheid jonge vrouwen zijn. Op zeker moment wordt de prins verliefd op Odette. Maar als de prins haar ten huwelijk vraagt geeft Odette aan dat ze niet kunnen trouwen zo lang de betovering niet verbroken is. Uiteindelijk keert Odette zelfs weer terug naar het zwanenmeer.

Het derde bedrijf:

In het derde bedrijf is de prins weer terug in het kasteel. Er worden zes meisjes aan hem voorgesteld in de hoop dat hij verliefd wordt op één van hen. Echter één van deze meisjes, Odile genaamd, is door een tovenaar met zijn magie bewerkt dat ze op Odette lijkt. Na een dans verklaart de prins zijn liefde voor dit meisje. Als Odette hier lucht van krijgt is ze wanhopig.

Het vierde bedrijf:

In het vierde bedrijf komen Odette en prins Siegfried elkaar weer tegen bij het meer. Odette wil niets van Siegfried weten omdat hij zijn liefde aan een ander heeft verklaard. Maar uiteindelijk komt het bedrog van de betovering van Odile uit en vinden de twee geliefden elkaar, maar verdrinken samen in het meer.

Klik hier om je tickets voor Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 4 t/m zo 6 januari 2019

Openingstijden

vrijdag 4 januari 20.00 - 22.35 uur
zaterdag 5 januari 20:00 - 22:35
zondag 6 januari 14:00 - 16:35

Prijzen

Van €69,= voor maar €39,=

Locatie

Chassé Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811DK Breda
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje