41% Korting

Boek hier nu je 3 daagse Den Bosch arrangement in een **** hotel inclusief ontbijt en één keer wildmenu. Dit prachtige wild arrangement is al te boeken vanaf €99,= per persoon.

Je verblijft tijdens dit arrangement in het **** Van der Valk hotel Vught/Den Bosch. Dit hotel beschikt over moderne ruim ingerichte kamers. De meeste met eigen balkon. Alle kamers zijn voorzien van de moderne gemakken.

Klik hier om je 3 daagse wild menu arrangement naar Den Bosch te boeken.

Lekker ontspannen en relaxen tijdens een prachtig arrangement wat geheel bij het jaargetijde past. Lekker culinair genieten van een 3 gangen wild menu tijdens een 3 daags verblijf in Vught. Daarnaast is het hotel een ideale plaats om vanuit dagjes uit te ondernemen.

Bezienswaardigheden:

De meest in het oog springende bezienswaardigheid van Den Bosch is de Sint Janskathedraal. Het monumentale gebouw wordt op dit moment gerestaureerd, wat overigens zich overigens in de laatste fase bevindt. Deze kerk staat er al sinds 1380.

Uilenburg:

Breng ook eens een bezoek aan de wijk Uilenburg, gelegen in het historische centrum van Den Bosch. Deze wijk is de ideale plaats om een terrasje te pakken of restaurant te bezoeken.

Noord Brabants Museum:

Het Noord Brabants Museum is eveneens gevestigd in Den Bosch. Hier wordt de geschiedenis van de regio geëxposeerd.

Bossche Bollen:

Je bent niet echt in Den Bosch geweest als je niet van de originele Bossche Bollen hebt geproefd. Deze circa 12 centimer in doorsnee grote lekkernijen zijn de bekendste zoetigheden van Den Bosch.

Rondvaart:

Maak ook eens een rondvaart over de Binnendieze en bekijk Den Bosch eens van de kant van het water. De boottocht brengt je langs de meest prachtige plekjes tijdens deze 4 kilometer lange rondvaart. De schipper kan boeiend vertellen over alle historische plekjes waar je langs vaart.

Stadhuis:

Een  ander in het oog springend monument in het centrum van Den Bosch  is het stadhuis.  Dit prachtige gebouw staat aan de Markt. Al in de 14e eeuw stond er op deze plaats een stadhuis.

Loonse en Drunense Duinen:

Heb je meer met natuur, dan is het aan  te bevelen om de Loonse en Drunense Duinen te bezoeken. Dit circa 3500 hectare grote Nationale Park kent een erg divers landschap. Het grootste gedeelte van het park bestaat uit stuifzand. Maar daarnaast vind je hakhoutbossen, natte weilanden en moerasruigtes. In de Loonse en Drunense Duinen kun je prachtig wandelen en fietsen. Er zijn volop geasfalteerde paden aangelegd. Ook zijn er speciale routes uitgezet voor minder validen, mountainbikers, ruiters te paard en aangespannen wagens. Wist je dat de stuifzand vlakte wel Brabantse Sahara wordt genoemd?

Deze aanbieding is inclusief:

  • 2 overnachtingen
  • 2 keer ontbijt
  • op de dag van aankomst een 3 gangen wild diner
  • gratis WIFI
  • gratis parkeren

Klik hier om je 3 daagse wild menu arrangement naar Den Bosch te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 30 november t/m zo 23 december 2018

Prijzen

Vanaf €99,=

Locatie

Van der Valk Hotel Vught/Den Bosch
Bosscheweg 2
5261 AA Vught


Booking.com
Het Laatste Tafeltje