37% Korting

Boek hier nu je Korte Vakantie naar Noord Brabant. Geniet van een prachtig arrangement. 2 of 3 dagen arrangement naar Breda van €109,50 voor vanaf €69,=.

Je verblijft tijdens dit arrangement 2 of 3 dagen in het Hotel Novotel Breda. Dit hotel beschikt over ruime en modern ingericht kamers die van alle moderne gemakken voorzien zijn. Het hotel is makkelijk aan te rijden en ligt niet ver van het historische centrum van Breda.

Klik hier om je 2 of 3 daagse arrangement naar Breda te boeken.

Dit arrangement is inclusief:

  • 1 of 2 nachten verblijf in het Hotel Novotel Breda
  • 1 of 2 keer ontbijtbuffet
  • 1 keer een drie gangen a la cart diner
  • een bioscoop kaartje ter waarde van €10,50 per persoon
  • een ticket voor het Casino ter waarde van €5,=
  • gratis gebruik van WIFI
  • gratis parkeren bij het hotel

Bezienswaardigheden Breda:

Hotel Novotel Breda is een prachtige uitvalsbasis om uitstapjes in de omgeving te ondernemen. Het vlakbij het centrum van Breda, maar ook vlakbij de A16. Je kunt het centrum van Breda rondom de Grote Markt bezoeken, en kennismaken met de bekende Bourgondische Brabantse levensstijl. Op en rondom dit plein worden regelmatig leuke evenmenten georganiseerd.

Onze Lieve Vrouwekerk:

Een andere bezienswaardigheid aan de Grote Markt is de absoluut in het oog springende Onze Lieve Vrouwekerk. De bouw van deze kerk begon al in het jaar 1410.

Begijnhof:

Als je in Breda bent vergeet dan niet een bezoek te brengen aan het Begijnhof.  In dit historische stukje Breda vind je veel kleine huisjes rondom gezellige hofjes met een kruidentuin. Hier vind je ook het Begijhofmuseum.

Kasteel van Breda:

Breda bezit ook een eigen kasteel. Dit kasteel van Breda waarmee men al in de 14e eeuw begon met bouwen heeft tegenwoordig nog steeds een militaire functie maar is tijdens de Brabantse Kasteeldagen geopend voor het publiek.

Breda’s Museum:

Het museum van Breda is gevestigd in de oude Chassé kazerne. Naast de authentieke collectie van het museum over de stad Breda worden hier ook regelmatig tentoonstellingen georganiseerd.

Vincent van Goghhuis:

Wist je dat Vincent van Gogh in Etten Leur heeft gewoond en gewerkt? Breng ook eens een bezoek aan de plek waar Vincent van Gogh zich, nadat hij een aantal andere carrières was begonnen, uiteindelijk registreerde als kunstenaar.

Klik hier om je tickets (vanaf €5,=) voor het Vincent van Gogh huis te boeken.

Klik hier om je 2 of 3 daagse arrangement naar Breda te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 23 november t/m zo 31 maart 2019

Prijzen

Van €109,50 voor vanaf €69,=

Locatie

Novotel Breda
Doctor Batenburglaan 74
4837 BR Breda


Booking.com
Het Laatste Tafeltje