Evergreen Top 1000 Live komt naar Rosmalen met een exclusief optreden van Boney M!

Op zaterdag 24 november 2018 komen de hits van toen allemaal voorbij tijdens een heel bijzondere avond in Fletcher Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch in Rosmalen.

Wie kent ze niet? De hits van: Wim Sonneveld, Ramses Shaffy, The Moody Blues, The Beatles, U2, Andre Hazes, ABBA, The Cats en Bee Gees. Allemaal Evergreens welke ons meenemen naar een plek, tijd of emotie van vroeger. De Volendamse formatie ‘Evergreen Songs Live’ speelt de hits van toen.

Als extra muzikaal cadeau volgt er ook een miniconcert van BONEY M! Helaas niet meer met de frontman Bobby Farrell, maar met een nieuwe top performer: Orlando Louis. Twee echte Bobby Ladies zullen aanwezig zijn, namelijk Anthea Ferrell en Maureen Laurens. Swing mee op onder andere de hits: ‘Ma Baker’, ‘Daddy Cool’ en ‘Rivers of Babylon’.

Mis dit fantastische feest niet en bestel nu je kaarten of geheel arrangement met diner en/of overnachting via www.fletcherevents.nl of aan de balie van Fletcher Hotel-Restaurant ’s Hertogenbosch op Burgemeester Burgerslaan 50 te Rosmalen. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

za 24 november t/m di 30 oktober 2018

Openingstijden

20:30 uur

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant 's Hertogenbosch
Burgemeester Burgerslaan 50
5245 NH Rosmalen

Contact

073 521 9159


Booking.com
Het Laatste Tafeltje