31% Korting!

Geef eens een uniek moederdag kado! Of verwen jezelf met een unieke ballonvaart.

Heb je nog inspiratie voor een originele Valentijnsverrassings kado? Of wil eens iemand anders verassen of wellicht gewoon heerlijk jezelf? Boek dan eens een ballonvaart.

Klik hier om je tickets voor een unieke ballonvaart te boeken.

Bucketlist:

Staat een ballonvaart altijd nog op jouw of je moeders bucketlist, dan is hier je kans om die wens van je bucketlist af te vinken. Met deze aanbieding kun je  vanuit 4 plaatsen in Nederland opstappen om je moeders of je eigen droom waar te maken.

Een ballonvaart:

Eerst onder het genot van een bakje koffie kennis maken met de vliegers van jouw ballonvaart. Daarna in alle stilte langzaam door de lucht zweven. Geen last van het geweld of lawaai wat je in een vliegtuig ervaart. Of geen been- en arm ruimte in die krappe vliegtuigstoelen, maar stilletjes, zachtjes, relaxed opstijgen en ontspannen de wereld van bovenaf bekijken. Af en toe wordt de brander extra geactiveerd om de ballon meer lift te geven, maar voor de rest genieten van stilte en rust. Van tevoren niet weten waar het eindpunt is. Kijken waar de wind je brengt. Tenzij je een oeh, aah of wow niet in kunt houden van verrukking. Bekijk de koeien in de wei maar eens op de rug! Voor de liefhebbers wordt er een glaasje bubbels geschonken.

Reserveren:

Deze ballonvluchten zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Dus wil je niet alleen gaan, maar deze unieke ervaring delen met anderen, boeken voor meerdere personen is zeker mogelijk. Deze aanbieding is bijvoorbeeld ook geschikt om weg te geven als relatiegeschenk, team- of bedrijfsuitje, of uitje voor de hele familie. Wel moet je je ballonvaart 48 uur van tevoren reserveren. Kijk eerst wel even op www.skyballonvaarten.nl/opstijglocaties/ of de door jouw gewenste datum in combinatie met de opstapplaats wel beschikbaar is.

Wij wensen je een fijne en plezierige vlucht!

Let op: de tickets zijn 6 maanden geldig!

Klik hier om je tickets voor een unieke ballonvaart te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

di 21 januari t/m do 31 december 2020

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
48 uur van tevoren je vlucht reserveren.

Prijzen

Vanaf €109,=

Locatie

Sky Ballonvaarten
De Petterlaarseschans 1
5216 CG Den Bosch
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com