141,00 Korting!


Geef eens een uniek kado! Of verwen jezelf met een unieke ballonvaart.

Heb je nog inspiratie nodig voor een origineel verrassingskado? Of wil je eens iemand anders verassen? Of wellicht gewoon heerlijk jezelf? Boek dan eens een ballonvaart. Inclusief een glaasje bubbels na afloop. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder voordelige vouchers voor een 1 a 1,5 uur durende ballonvaart inclusief een glaasje bubbels. De korting bedraagt wel 44%. Via deze site bestel je al een voucher voor slechts 179,00 in plaats van de gebruikelijke 320,00. Dat scheelt je dan 141,00 per voucher.

Klik hier om je tickets voor een unieke ballonvaart te boeken.

Bucketlist versus Ballonvaart:

Staat een ballonvaart altijd nog op jouw bucketlist? Of iemand die je kent? Dan is hier je kans om die wens van je bucketlist af te vinken. Met deze aanbieding kun je vanuit circa 50 plaatsen in Nederland opstappen om je ultieme droom waar te maken.

Een ballonvaart:

Eerst onder het genot van een bakje koffie kennis maken met de vliegers van jouw ballonvaart. Daarna in alle stilte langzaam door de lucht zweven. Geen last van het geweld of lawaai wat je in een vliegtuig ervaart. Of geen been- en arm ruimte in die krappe vliegtuigstoelen, maar stilletjes, zachtjes, relaxed opstijgen en ontspannen de wereld van bovenaf bekijken. Af en toe wordt de brander extra geactiveerd om de ballon meer lift te geven, maar voor de rest genieten van stilte en rust. Van tevoren niet weten waar het eindpunt is. Kijken waar de wind je brengt. Tenzij je een oeh, aah of wow niet in kunt houden van verrukking. Bekijk de koeien in de wei maar eens op de rug! Voor de liefhebbers wordt er een glaasje bubbels geschonken.

Je Ballonvaart reserveren en goed om te weten:

Deze ballonvluchten zijn geschikt voor maximaal 8 personen. In de regio Zwolle kan een 12 persoons mand worden ingezet. Dus wil je niet alleen gaan, maar deze unieke ervaring delen met anderen, boeken voor meerdere personen is zeker mogelijk. Deze aanbieding is bijvoorbeeld ook geschikt om weg te geven als relatiegeschenk, team- of bedrijfsuitje, of uitje voor de hele familie. 

Wist je dat?

  • Wist je dat je in een luchtballon geen hoogtevrees heeft? Dat komt omdat het in de ballon zelf windstil is en omdat je geen contact hebt met de grond. 
  • Wist je dat de luchtballon één van de veiligste vervoermiddelen van Nederland en België is?
  • Wist je dat een ballon niet vliegt, maar vaart? De vaak gebruikte term ballonvlucht is daarom eigenlijk niet terecht. Een ballon vaart op de wind, daarom spreekt men vooral over ballon varen.

Wij wensen je een fijne en plezierige vlucht!

Let op: de vouchers zijn tot en met 3 oktober 2022 geldig!

Klik hier om je tickets voor een unieke ballonvaart te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van deze website keken onder andere ook naar of waren gei2nteresseerd in het maken van een Helikoptervlucht inclusief rijden op een Segway op diverse lokaties en het maken van een Tandem Skydive sprong op Texel.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

zo 15 mei t/m ma 3 oktober 2022

Prijs

Van 320,00 voor maar 179,00
Meer informatie / boeken


Booking.com