31% Korting!

Geef eens een uniek kado! Of verwen jezelf met een unieke ballonvaart.

Heb je nog inspiratie nodig voor een origineel verrassingskado? Of wil je eens iemand anders verassen? Of wellicht gewoon heerlijk jezelf? Boek dan eens een ballonvaart.

Klik hier om je tickets voor een unieke ballonvaart te boeken.

Bucketlist versus Ballonvaart:

Staat een ballonvaart altijd nog op jouw bucketlist? Of iemand die je kent? Dan is hier je kans om die wens van je bucketlist af te vinken. Met deze aanbieding kun je  vanuit 4 plaatsen in Nederland opstappen om je moeders of je eigen droom waar te maken.

Een ballonvaart:

Eerst onder het genot van een bakje koffie kennis maken met de vliegers van jouw ballonvaart. Daarna in alle stilte langzaam door de lucht zweven. Geen last van het geweld of lawaai wat je in een vliegtuig ervaart. Of geen been- en arm ruimte in die krappe vliegtuigstoelen, maar stilletjes, zachtjes, relaxed opstijgen en ontspannen de wereld van bovenaf bekijken. Af en toe wordt de brander extra geactiveerd om de ballon meer lift te geven, maar voor de rest genieten van stilte en rust. Van tevoren niet weten waar het eindpunt is. Kijken waar de wind je brengt. Tenzij je een oeh, aah of wow niet in kunt houden van verrukking. Bekijk de koeien in de wei maar eens op de rug! Voor de liefhebbers wordt er een glaasje bubbels geschonken.

Je Ballonvaart reserveren:

Deze ballonvluchten zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Dus wil je niet alleen gaan, maar deze unieke ervaring delen met anderen, boeken voor meerdere personen is zeker mogelijk. Deze aanbieding is bijvoorbeeld ook geschikt om weg te geven als relatiegeschenk, team- of bedrijfsuitje, of uitje voor de hele familie. Wel moet je je ballonvaart 48 uur van tevoren reserveren. Kijk eerst wel even op www.skyballonvaarten.nl/opstijglocaties/ of de door jouw gewenste datum in combinatie met de opstapplaats wel beschikbaar is.

Wij wensen je een fijne en plezierige vlucht!

Let op: de tickets zijn 6 maanden geldig!

Klik hier om je tickets voor een unieke ballonvaart te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van deze website keken onder andere ook naar of waren gei2nteresseerd in het maken van een Helikoptervlucht inclusief rijden op een Segway op diverse lokaties en het maken van een Tandem Skydive sprong op Texel.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

di 21 januari t/m do 31 december 2020

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
48 uur van tevoren je vlucht reserveren.

Prijzen

Vanaf 109,00

Locatie

Sky Ballonvaarten
De Petterlaarseschans 1
5216 CG Den Bosch
Meer informatie / boeken


Speelgoed met korting


Booking.com