Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Op slechts 3,5 uur vliegen vanaf Schiphol, en daardoor opvallend relatief dichtbij ligt de Marokkaanse stad Marrakesh. Treedt ook eens binnen in één van de vier Koningssteden van Marokko en laat je overweldigen door deze unieke stad. Want het centrum staat bijvoorbeeld al jarenlang op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Boek je reis ook hier op DagjeuitPagina.nl inclusief de vlucht, het hotel en logies voor een vanafprijs van 192,=. Betreed deze stad die aan de voet van het Atlasgebergte ligt, waarvan de geschiedenis bovendien teruggaat tot 1062.

Klik ook hier om je Stedentrip naar Marokko inclusief vlucht, *** hotel en logies te boeken.

Hotel Odaya:

Je verblijft tijdens dit arrangement in Hotel Odaya. Dit hotel is centraal gelegen in Marrakesh en bovendien op loopafstand van het Djemaa el Fna plein, wat het middelpunt van de stad is. Hotel Odaya beschikt over kamers van circa 30m2 die van de normale gemakken zijn voorzien inclusief een klein balkonnetje. In de openbare ruimtes is WIFI gratis beschikbaar. Verder beschikt het hotel onder andere over een restaurant, zwembad, hamam en een sauna.

Bezienswaardigheden:

Vanuit je hotel kun je de meeste bezienswaardigheden in Marrakesh lopend bezoeken. Als je buiten Marrakesh dagtrips wilt ondernemen zijn er genoeg kleine reisbureau’s waar je deze trips kunt boeken. Deze kleine reisbureau’s vind je overal door de stad. Enkele bezienswaardigheden in de stad zelf zijn onder andere:

Djemaa el Fna:

Dit centraal gelegen plein is de place to be in Marrakesh. Hier vind je werkelijk van alles. Van marktkramen met een enorme diversiteit aan producten, tot en met slangenbezweerders, verhalen vertellers en muziek. Zelfs voor een kunstgebit kun je hier terecht. Met name ’s avonds is het de plek waar veel lokale bewoners samenkomen om vertier te zoeken. Heerlijk samen zijn, maar ook vooral samen zingen, dansen en lachen.

Medina van Marrakesh:

De medina is een waar doolhof van kleine straatjes, soms overkapt, winkeltjes, kraampjes en terrasjes. In de medina heerst een kakofonie van geluiden, kun je allerlei oosterse geuren opsnuiven en is er een enorme diversiteit van bezoekers. Van toeristen tot en met koeriers met ezel en wagen. Bovendien zul je nergens prijzen bij de producten vinden. In heel Marokko geldt dat je bijna voor alles moet afdingen. Dit hoort simpelweg bij de cultuur van Marokko.

Saadian Tombes:

Een bezoek aan de Saadian Tombes is zeker de moeite waard. Het een oase van rust in de hectische omgeving van Marrakesh. Op deze plaats liggen de voormalige sultan van de Saädieten en zijn familie begraven. De graven bevatten veel mozaïek en zijn bijzonder om te zien.

Paleis de la Bahia:

Een groot en imposant paleis met prachtige tuinen. Vele ruimtes zijn erg rijk gedecoreerd. In het paleis, dat gebouwd is in 1880, moest voldoende ruimte zijn voor de sultan, zijn 4 echgenotes en 24 bijvrouwen ………….

Koutoubia Moskee:

Dit is de grootste moskee van Marrakesh. Helaas hebben niet moslims geen toegang tot deze moskee. In Marokko geldt dat voor elke moskee. Met uitzondering van de grote moskee in Casablanca.

Hoge Atlas gebergte:

Vanuit Marrakesh gaan er dagelijks trips naar het Hoge Atlas gebergte. Want hier kun je allerlei aktiviteiten ondernemen zoals bijvoorbeeld kameel rijden, 4×4 safari, diverse vormen van berg beklimmen enz. Kortom een paradijs voor de liefhebber van outdoor aktiviteiten.

Klik ook hier om je Stedentrip naar Marokko inclusief vlucht, *** hotel en logies te boeken.

Onbezorgd op reis?

Bij de voorpret van het plannen van een onbezorgde vakantie, dagje uit, minicruise of stedentrip hoort natuurlijk ook de check hoe het met je individuele reisverzekering is gesteld. Immers lekker onbezorgd genieten van je trip kan alleen als je afdoende verzekerd bent. Draag dus zorg voor een juiste reisverzekering op maat. Gaat het tijdens je vakantie ondanks een goede voorbereiding desondanks toch ergens mis? Dan is het een rustgevend gevoel dat eventuele kosten, schades of gezondheids problemen gedekt zijn door de verzekeraar. Nog niet verzekerd of wil je eens kijken of je huidige verzekering nog wel voldoet, ofwel kun je ergens goedkoper, ga dan eens online de verschillende reisverzekeringen vergelijken om te zien hoeveel jij kunt besparen.

Upgraden hotel:

Klik hier voor het *** hotel Splashworld Aqua Mirage vanaf 632,= op basis van all inclusive.

Voor het **** hotel Diwane vanaf €260,= inclusief logies en ontbijt klik dan hier.

Klik hier voor het **** hotel Dellarosa vanaf 362,= inclusief logies en ontbijt.

Ga je liever voor een ***** hotel, klik dan hier voor hotel Kenzi Agdal Medina, vanaf €637,=  op basis van all inclusive.

Klik hier voor het ***** hotel Atlas Medina en Spa vanaf €459,= inclusief logies en ontbijt.

Parkeren:

Als je je reis hebt geboekt en je bent nog op zoek naar een betrouwbare en veilige parkeerplaats in de buurt van Schiphol, klik dan hier om een parkeerplaats voor jouw auto te bespreken.

Luchthaven transfer:

Wat bijvoobeeld ook een geruststellende gedachte is, dat je je transfer van het  Menara vliegveld (Marrakesh) hier in Nederland al geregeld hebt. Door hier te klikken kun je nu al je transfer van het vliegveld naar je hotel bespreken. Dat scheelt je ter plekke op de luchthaven lastig gevallen te worden en hoef je niet te onderhandelen over de prijs.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaan



Wanneer

wo 5 februari t/m do 31 december 2020

Prijs

Vanaf €192,=
Vanaf €192,=






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com