Natuurlijk wil jij je vaarbewijs halen! Want je wilt klaar zijn voor het aankomende vaarseizoen en heerlijk ontspannen genieten van de rust en ruimte op het water. Het maakt niet uit of je met een geavanceerd zeilschip of met een snelle sloep het ruime sop wilt kiezen. Eenmaal op het water is het genieten geblazen. Maar dan is het wel verstandig om een vaarbewijs te bezitten. Via de website nuvaarbewijs.nl kun je nu onder andere in een dagcursus vaarbewijs je vaarbewijs behalen. Maar dat kan ook online.

Dagcursus vaarbewijs:

Op wel 12 verschillende lokaties in Nederland kun je de dagcursus vaarbewijs volgen. Er is dus altijd wel een lokatie bij jou in de buurt. Op iedere lokatie staan super gemotiveerde en kundige instructeurs klaar om je de, soms niet alledaagse, stof van de regels op het water eigen te maken. Omdat de theorie van de regelgeving op het water niet voor iedereen dagelijks werk is, krijg je handige tips en tools aangereikt om deze regels makkelijk op te slaan en te onthouden. Op deze cursus lokaties kun je zowel het vaarbewijs 1, maar ook het vaarbewijs 2 behalen. Dus aarzel niet en reserveer snel je plekje voor bijvoorbeeld een cursus overdag en dat is dan inclusief een lunch. Maar je kunt ook voor de avondcursus kiezen.

dagcursus vaarbewijs

Online cursus vaarbewijs:

Nu Nederland zucht onder de strenge Corona regelgeving, heb je wellicht tijd om je eens te storten op de materie van een online cursus vaarbewijs. Deze online cursus wordt onder andere gegeven via een videocursus. Daarop staan makkelijk te volgen filmpjes van zo’n 2 tot 5 minuten. Die mag je zo vaak bekijken als je wilt, totdat je geslaagd bent. En die zijn ook weer te bestellen voor de vaarbewijzen 1 en 2.

Online Dagcursus vaarbewijs reserveren:

Via de website kun je makkelijk en super eenvoudig je cursusdatum reserveren. Ook kun je via deze website de online cursus volgen. En als je eenmaal geslaagd bent, kun je zelfs je vaarbewijs zelf via de site aanvragen bij het CBR.

Dagcursus vaarbewijs

Boot huren:

Als je eennmaal je vaarbewijs behaalt hebt, wil je het geleerde natuurlijk in de praktijk brengen. Als je nog geen boot hebt, klik je hier om je boot of sloep te huren.

Bekijk deze aanbieding