4,00 Korting!


Onbekommerd de hele dag lang, heerlijk spelen, klimmen, klauteren, glijden, springen en zwemmen. Dat doe je in het Belevenispark Steinerbos in Stein, Limburg. Bovendien kun je ook nog eens heerlijk knuffelen en genieten van de dieren in de kinderboerderij. Is dat niet leuk? Goedkope entree tickets kun je bestellen van DagjeuitPagina.nl met een korting van wel 35%. Een toegangskaartje kost je dan geen 11,50, ter plekke aan de kassa. Maar slechts 7,50 via deze site. Dat scheelt je dan al gauw 4,00 per kaartje.

Klik hier om je entree ticket voor het Steinerbos in Stein te bestellen.

Belevenispark Steinerbos:

In Stein in Limburg is er een belevenispark van wel 33 onvoorstelbare hectares groot! Helemaal ingericht voor de kinderen. Met een gigantische hoeveelheid mogelijkheden om lekker te spelen en jezelf te zijn. En als het slecht weer is speel je toch gewoon lekker binnen? Terwijl de kinderen spelen, kunnen de ouders en begeleiders bijvoorbeeld de brasserie, het horecapunt of de binnenspeeltuin bezoeken voor een hapje en een drankje.

Belevenispark Steinerbos

Wat kun je allemaal ondernemen in het Belevenispark Steinerbos:

Nou……….. eigenlijk wel heel erg veel! Je hebt namelijk onder andere vrij toegang tot het Speelbos. Je helemaal op blote voeten lopen, rennen en springen over het blotevoetenpad. Vervolgens is er een natuurspeeltuin waar je bijvoorbeeld op boomstammen kunt balanceren. Knuffelen met dieren kun je op de kinderboerderij. Racen op de skelterbaan en lekker lang glijden op de reuzeglijbaan. Zo hoog springen als je kunt met gekke bokkensprongen op het reuze springkussen. Avonturen beleven op de roeivijver. Spetteren, spatteren en zwemmen in het buitenbad en je lekker moe spelen in de binnenspeeltuin.

Klik hier om je entree ticket voor het Steinerbos in Stein te bestellen.

Belevenispark Steinerbos

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere attractie- en pretparken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 6 juni t/m za 31 december 2022

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 17.00 uur

Prijs

Van 11,50 voor slechts 7,50
Kinderen tot en met 1 jaar zijn gratis.

Locatie

Steinerbos
Stadhouderslaan 220
6171 KP Stein
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com