Stap tijdens de kerstvakantie in de magische wereld van Attractiepark Toverland in Sevenum. Toverland is die weken veranderd in een winter ijspaleis met kerstbomen, kerstversiering en duizenden lichtjes. Boek hier je tickets met hoge korting van €21,= voor maar €15,=.

Winterweken Attractiepark Toverland:

Leef je lekker uit in de overdekte themagebieden van Attractiepark Toverland, die tijdens de kerstvakantie speciaal voor jullie geopend zijn. Kom springen, spelen, gamen en ademloos genieten van de speciale kerst voorstellingen.

Klik hier om je tickets voor de Magische Winterweken in Attractiepark Toverland te Sevenum te boeken.

Wat kun je verwachten:

Tijdens de magische winterweken in de kerstvakantie is er van alles te doen in het Land van Toos en Wunderwald. Er is speciaal voor deze weken extra entertainment. Trek een warme jas aan, bezoek Ithaka en maak een wervelende ride in Troy.

Land van Toos:

Het Land van Toos is een overdekt speel paradijs voor de jongste genieters. Overdekt dus over het weer hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt er de leukste avonturen beleven op snelle glijbanen, een spannende achtbaan en volop klimmen, klauteren, schommelen en spelen.

Wunderwald:

Wunderwald is er voor de echte avonturiers en thrill seekers. Een land vol spannende, supersnelle en avontuurlijke attracties zoals Maximus Blitz Bahn, Villa Fiasko en de wildwaterbaan Expedition Zork.

Ithaka:

Speciaal voor de kerstvakantie is Ithaka geopend. Trek een extra trui of warme jas aan en zoek een plekje in één van de strijdwagens van Troy, de houten achtbaan. Deze achtbaan is gebouwd rondom de bekende sage over het paard van Troje.

Overige aktiviteiten:

Als je het te koud hebt gekregen of wilt even bijkomen van al die prachtige attracties kun je je komen opwarmen bij de kampvuren. Gezellig in kerstsfeer je eigen marshmallows roosteren. Of breng aan bezoek aan de biergarten en tracteer jezelf op een glühwein.

Klik hier om je tickets voor de Magische Winterweken in Attractiepark Toverland te Sevenum te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 22 december t/m zo 6 januari 2019

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag 10.00 - 17.00 uur
zaterdag en zondag 10.00 - 18.00 uur

Gedurende de kerstvakantie:
dagelijks 10.00 - 18.00 uur

Prijzen

Van €18,= voor maar €12,50

Locatie

Attractiepark Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje