Deze anbieding is niet meer geldig.

Stap tijdens de kerstvakantie ook eens binnen in de betoverende wereld van de Magische Winterweken Toverland in Sevenum. Toverland is tijdens die weken veranderd in een waar winter ijspaleis met kerstbomen, kerstversiering en duizenden lichtjes. Boek hier je tickets met hoge korting van €22,= voor maar €16,50.

Magische Winterweken Toverland Attractiepark:

Leef je lekker uit in de overdekte themagebieden van Attractiepark Toverland, die tijdens de kerstvakantie speciaal voor jullie geopend zijn. Kom springen, spelen, gamen en ademloos genieten van de speciale kerst voorstellingen.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Magische Winterweken Toverland te Sevenum te boeken. Je korting bedraagt dan wel €5,50 per entree ticket.

Wat kun je verwachten:

Tijdens de magische winterweken in de kerstvakantie is er van alles te doen in het Land van Toos en Wunderwald. Er is speciaal voor deze weken extra entertainment. Trek wel een warme jas aan, omdat het de koudste periode van het jaar is. Breng vervolgens een bezoek aan Ithaka en maak een wervelende ride in Troy als je durft.

Land van Toos:

Het Land van Toos is een overdekt speel paradijs voor de jongste genieters. Overdekt dat betekend dat je je over het weer geen zorgen hoeft te maken. Je kunt er de leukste avonturen beleven op snelle glijbanen, een spannende achtbaan en volop klimmen, klauteren, schommelen en spelen.

Wunderwald:

Wunderwald is er speciaal voor de echte avonturiers en thrill seekers. Een land vol spannende, supersnelle en avontuurlijke attracties zoals Maximus Blitz Bahn, Villa Fiasko en de wildwaterbaan Expedition Zork.

Ithaka:

Speciaal voor de kerstvakantie is Ithaka geopend. Trek wel een extra trui of warme jas aan en zoek een plekje in één van de strijdwagens van Troy, de houten achtbaan. Deze achtbaan is gebouwd rondom de bekende sage over het paard van Troje.

Overige aktiviteiten:

Als je het te koud hebt gekregen of wilt even bijkomen van al die prachtige attracties kun je je komen opwarmen bij de kampvuren. Gezellig in kerstsfeer je eigen marshmallows roosteren. Of breng aan bezoek aan de biergarten en tracteer jezelf op een glühwein. Als je zonder alcohol wilt is dat ook prima hoor. Er is onder andere ook warme chocolademelk. En daar mag de slagroom natuurlijk niet op ontbreken. Kortom: er is zoveel te doen en te zien dat je absoluut geen sopijt zult krijgen van een heerlijk dagje weg met de hele familie naar de Magische Winterweken in Toverland.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Magische Winterweken Toverland te Sevenum te boeken. Je korting bedraagt dan wel €5,50 per entree ticket.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 21 december t/m zo 5 januari 2020

Openingstijden

Tijdens de Magische Winterweken is Toverland geopend tot 19.00 uur

Prijzen

Van €22,= voor maar €16,50

Locatie

Attractiepark Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com