Verwen  jezelf eens heerlijk met een wellness arrangement. Boek hier je verblijf in Thermea 2000 in Valkenburg aan de Geul. Diverse arrangementen en behandelingen v.a. €18,99.

Kom heerlijk lekker genieten, ontspannen en relaxen in Thermea 2000, bovenop de Cauberg. Thermea 2000 is een ideale plek om er eens helemaal uit te zijn. Geen overvolle zwembaden met veel drukte en glijbanen, maar een relaxte sfeer en vooral rust. Kom dan ook heerlijk tot rust in een van de thermaal baden. De baden zijn voorzien van thermaal water wat vol zit met allerlei mineralen. Het thermale water in Thermea 2000 komt vanuit een 381 meter diep ondergronds meer, wat zich tot in Duitsland uitstrekt. Dit water is daar zeker 40.000 afgesloten geweest van invloeden van buitenaf Het is puur en niet besmet met bijvoorbeeld verontreiniging en zit vol met mineralen. Het water heeft een lekkere aangename temperatuur van 32 graden.

Naast de thermale baden zijn er in Thermea 2000 diverse stoombaden en sauna’s te bezoeken. Alle sauna’s hebben een eigen thema zoals de kleuren sauna, de rozen sauna, de eucalyptus sauna, de hout gestookte sauna, infra rood sauna etc. Dagelijks worden er opgietingen gehouden. Ook deze opgietingen hebben  verschillende thema’s zoals de berken opgieting, honing, munt etc.

Boek ook eens een lekker ontspannende behandeling of bijzonder arrangement.

Klik hier om je verblijf of arrangement naar Thermea 2000 te boeken.

Thermea 2000 leent zich bij uitsek als de ideale uitvals basis om dagjes uit te ondernemen. De stad Valkenburg ligt op loopafstand en herbergt een aantal bezienswaardigheden zoals een bezoek aan de diverse mergel grotten. Je kunt ook heel goed een verblijf in Thermea 2000 combineren met bijvoorbeeld de mooiste kerstmarkt van Nederland in de Fluweelengrot in Valkenburg in de maand december of de Amstel Gold race.

Vanaf Thermea 2000 kun je prachige fiets- of wandeltochten ondernemen door het Limburgse land of richting Duitsland.

Breng ook eens een bezoek aan de stad Maastricht. Maastricht is een bijzonder gezellige stad met vele terassen en winkels. Maak ook kennis met de bourgondische wereld van Maastricht.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 1 oktober t/m di 31 december 2019

Prijzen

V.a. €18,99

Locatie

Thermea2000
Cauberg 25-27
6301 BT Valkenburg aan de Geul

Contact

+31 (0)43 - 609 20 00


Booking.com
Het Laatste Tafeltje