Boek hier je busreis naar de gezellige kerstmarkt in DE kerststad van Nederland, Valkenburg (Limburg) op woensdag 12 december voor maar v.a. €29,=. De entree is bij de prijs inbegrepen.

Naast de bijzonder gezellige kerstmarkten in Duitsland, Belgie, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, biedt ons eigen Valkenburg in Limburg ook een erg gezellige kerstmarkt in een bijzonder omgeving. Door velen uitgeroepen tot de gezelligste kerstmartk van Nederland. Deze kerstmarkt wordt opgezet in de Fluweelengrot van het mergel grotten gangen stelsel in en bij de Limburgse plaats.

Klik hier om je busreis naar de kerstmarkt in Valkenburg te boeken.

Kom naar de kerststad van Nederland en slenter lekker rond. Geniet van de duizende lichtjes in deze bijzonder ambiance. Prachtig opgetuigde kerstbomen, kerststalletjes in allerlei soorten en met een enorme verscheidenheid aan thema’s, allerlei lekkere culinaire producten om te proeven en te proberen, de geur van dennen en een overvloed aan ideeen voor je eigen kerst aankleding thuis, op je werk of bij de vereniging. Bewonder de wandschilderingen en prachtige decoraties en kom alvast in de kerstsfeer.

Deze busreis is een makkelijke en goedkope manier om deze kerstmarkt te bezoeken. Ontspannen meerijden in de bus en je niet te hoeven bekommeren om de drukte van het verkeer, welke route je moet nemen en wellicht het belangrijkste; waar parkeer ik mijn auto. Ook kun je volop genieten van de zelfgemaakte gluhwein of andere alcoholische versnaperingen.

Deze busreis en je bezoek aan de kerstmarkt in de Fluweelengrot is ideaal te combineren met een bezoek aan het centrum van Valkenburg zelf. Ga ook eens kijken bij de kerstparade of doe mee aan de Route du Amuse. Dat is een wandelroute door Valkenburg waarbij je lekkere amuses kunt verkrijgen bij diverse restaurants in Valkenburg.

Er zijn diverse opstapplaatsen en opstap tijden. Kies de voor jou beste opstapplaats, stap aan boord en relax.
Wanneer

wo 12 december 2018


Booking.com
Het Laatste Tafeltje