31% Korting!

Kom voor het avontuur met de hele familie naar Toverland en tover je eigen onvergetelijke dag!

Toverland, het land vol tovenarij, toverspreuken, magie, magische extracten, schimmige eilanden en werelden. Kom naar Toverland, laat je toverkunsten zien en betreedt de magische wereld.

NB: In de wintermaanden is alleen het indoor gedeelte geopend!

Klik hier om je tickets voor Toverland te boeken.

De magische wereld van Toverland in Sevenum is opgedeeld in 6 magische werelden.

De wereld Land van Toos:

Ook bij minder goed weer kun je hier super vertoeven. Het Land van Toos Toverhoed is een een overdekt speelparadijs, helemaal vol met attracties waarop en waarmee je kunt geweldig kunt klauteren, klimmen, ravotten, schommelen en spelen. Maak je eigen feestje!

De wereld Magic Forest:

Het magische woud, voor de echte klauter kanjer. Test je motoriek in Villa Fiasko, een betoverd huis vol hindernissen.  Laveer de boomstam over de Backstroke, een spectaculaire wildwater baan. Hou je het droog of wordt het een nat pak?

De wereld Troy Area:

De echte thrillseakers, durfals en adrenalinejunks betreden de wereld van Troy Area. Hier kun je je angsten trotseren in de houten attracties, gebaseerd op de legende van de strijders van Troje die in het enorme grote houten paard kropen. Strijdt mee voor de overwinning.

De wereld Magische Valei:

Proef de sfeer in de wereld van de Magische Valei. Speciaal voor de liefhebbers van magie. Hiervoor je geen diehard te zijn. Ontspannen en relaxed genieten van de kleurrijke attracties.

De wereld Avalon:

Behoor jij tot de uitverkorenen die het mistige en in nevelen gehulde land van Avalon mogen bezoeken? Breng de Keltische legende tot leven in dit super nieuwe thema gebied. Overigens is deze attractie pas geopend vanaf 7 juli 2018

De wereld Port Laguna:

Toverland heet niet voor niets Toverland. De wereld In het havenstadje van Port Laguna staat alles in het teken van toveren. Overigens is deze interactieve (tover) attractie pas geopend vanaf 7 juli 2018.

Klik hier om je tickets voor Toverland te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 23 februari t/m di 31 december 2019

Openingstijden

Dagelijks geopend om 10.00 uur
Afhankelijk van het seizoen gesloten om 17.00 uur of later.

Prijzen

Van €18,= voor €12,50

Locatie

Attractiepark Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje