Hotel am Hafen

Het 3-sterren Hotel am Hafen staat op een rustige locatie in het centrum van Cochem, met zijn leuke steegjes en mooi gekleurde vakwerkhuizen. Tijdens uw verblijf in het gezellige wijnstadje gaat u uiteraard wandelen langs de wijnhellingen, de bekende Rijksburcht van Cochem bewonderen – die u vanuit het hotel al ziet – en een leuk vaartochtje over de Moezel maken. Nip op het terras met uitzicht op de haven en de rivier, van een frisse Moezelwijn. Fijn om te weten; als u alleen reist, betaalt u hier slechts een eenpersoonstoeslag van 10 euro per nacht!

Faciliteiten

Bij Hotel am Hafen krijgt u ’s ochtends het uitgebreide ontbijt direct aan uw tafel geserveerd. In het gezellige en stijlvolle restaurant geniet u van heerlijke 3-gangendiners met eventueel een bijpassend wijntje uit de streek. Zittend op het mooie buitenterras wordt uw blik gevangen door de Moezel en de beroemde burcht aan de overkant. Fietsers en motorrijders kunnen hun (gemotoriseerde) tweewieler in een speciale stalling plaatsen. Oplaadpunten voor e-bikes zijn eveneens voorhanden. Het hotel voorziet ten slotte in gratis WiFi en kosteloze parkeergelegenheid voor uw auto. Huisdieren zijn in Hotel am Hafen niet welkom.

Kamers

De 20 hotelkamers van Hotel am Hafen zijn voorzien van gescheiden bedden of een tweepersoonsbed, telefoon, televisie, een kluisje, gratis WiFi en een badkamer met toilet, föhn en een bad of douche. Kamers voor mindervaliden zijn hier niet beschikbaar. Wel zijn er enkele kamers op de begane grond gesitueerd.

Omgeving

Vanuit Hotel am Hafen geniet u van het adembenemende uitzicht over rivier de Moezel, de boten in de haven en aan de kade, de beroemde skyline van de stad en natuurlijk de Rijksburcht van Cochem aan de overkant van het water. Gaat u meteen aan boord of wacht u nog even met een boottochtje over de Moezel? U ontkomt er tijdens uw vakantie bij Hotel am Hafen bijna niet aan en bovendien is zo’n vaartochtje echt bijzonder. U ziet dingen die u anders niet zult zien. Vanaf het water kunt u de beboste oevers en steile wijnbergen nog beter bewonderen.

Wijnstadje Cochem ligt direct aan de Moezel en staat bekend vanwege de pontificale aanwezigheid van de hierboven vermelde burcht, die rond de 12e eeuw gebouwd werd. Deze vormde een waar verdedigingswerk; vanuit het slot kijkt u namelijk mijlenver over de omgeving uit en dat was in vroeger tijd natuurlijk van levensbelang. Een bezoek aan de Rijksburcht Cochem mag u gewoonweg niet overslaan als u hier bent. Ga voor het schitterende uitzicht en bezoek het bijbehorende museum. Ook Cochem zelf is bezienswaardig; bewonder de unieke vakwerkhuizen, het barokke raadhuis en neem ook even een kijkje op het gezellige marktplein met fontein.
De kamers beschikken over gescheiden bedden of een tweepersoonbed, kluisje, televisie en gratis WiFi. De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en föhn.
  • toilet
  • Kluis
  • Föhn
  • Televisie
  • Bad of douche
  • Tweepersoonsbed of gescheiden bedden
  • WiFi (gratis)

Klik hier om je Stedentrip te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 9 april t/m ma 25 juni 2018

Prijzen

Van €38,50 voor €25,=

Locatie

Hotel am Hafen
Uferstraße 3
56812 Cochem, Duitsland


Booking.com
Het Laatste Tafeltje