Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Als je niet gebonden bent aan de schoolvakanties, is dit een unieke kans om voor een gunstige prijs heerlijk na te zomeren en langer van de zon te genieten. Huur een appartement aan de Costa Brava, in Blanes, nabij Girona voor een super aantrekkelijke prijs. Via Dagjeuitpagina.nl kun je een 1 of 2 slaapkamer appartement huren voor 4 tot 6 personen met 27% korting van €37,= voor vanaf €27,= per nacht.

Klik hier om je 4 tot 6 peroons appartement aan de Costa Brava te huren.

Appartementen complex Espronceda:

Je verblijft tijdens deze aanbieding in het appartementen complex Espronceda. Je hebt de keuze uit een 1 of 2 slaapkamer appartement. Ze zijn ingericht voor 4 of 6 personen. De appartementen zijn modern en elegant ingericht en voorzien van de moderne gebruikelijke faciliteiten zoals een volledig ingerichte keuken met keramische kookplaat en  magnetron. Sommige appartementen op de bovenste verdieping hebben een balkon. Het complex beschikt over een gemeenschappelijke ruimte met een zwembad. En het ligt op ongeveer 400 meter van het strand.

Bezienswaardigheden:

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om heerlijk bij en rondom je appartement in de relax modus te genieten van de rust en het heerlijke weer. Mocht je ook leuke uitstapjes in de omgeving willen maken kijk dan eens naar de tips hieronder:

  • Een Citytrip Barcelona. Het centrum van Barcelona ligt op circa 70 kilometer van het appartementen complex op ongeveer een uur rijden
  • Maak eens een uitstapje naar Empuriabrava op ongeveer een uur en een kwartier rijden ten noorden van Blanes op circa 94 kilometer. Empuriabrava noemt men ook wel het Venetië van Spanje.
  • Breng ook eens een bezoek aan Lloret de Mar wat op ongeveer 7 kilometer ligt.
  • Mocht je willen duiken is L’Estartit op circa een uur en een kwartier rijden en circa 81 kilometer een goede tip. Voor de kust liggen de Medes eilanden (ook bekende van een Suske en Wiske strip) waar je prachtige duiken kunt maken.

Wat zijn de extra faciliteiten en opties:

  • de mogelijkheid om eerder in te checken en later uit te checken, tegen meerprijs
  • laken- en of handoekenpakket vanaf €2,= per persoon
  • wifi voor €5,= per dag of €15,= per week
  • parkeergelegenheid beschikbaar voor €10,= per nacht

Klik hier om je 4 tot 6 peroons appartement aan de Costa Brava te huren.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 15 september t/m wo 30 oktober 2019

Prijs

Vanaf €27,=
Van €37,= voor slechts €27,=

Locatie

Espronceda
Carrer Espronceda 1
17300 Blanes, Girona






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com