55% Korting!

Weet je nog niet waar je je zomervakantie door wilt brengen en ben je nog zoekende? Wellicht is dit een leuke aanbieding voor je. 7 nachten in een stacaravan op een Eurocamp camping in Frankrijk, Italië, Kroatië of Spanje voor slechts vanaf €99,=.

Klik hier om je stacaravan arrangement op een camping naar keuze te boeken.

De stacaravan:

Je verblijft tijdens dit arrangement in een comfortabele stacaravan op één van de parken van jouw keuze. De stacaravan is geschikt voor maximaal 4 volwassen personen en 3 kinderen. De stacaravans zijn van alle gebruikelijke faciliteiten zoals keuken, douche en toilet voorzien.

De campings:

De campings die meedoen aan dit arrangement liggen in Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatië. Ze liggen over de landen verspreid. De campings zijn van alle gemakken voorzien. Op sommige campings mag je tegen meerprijs je huisdier meenemen. Er zijn zelfs campings waar je zelfs (tegen meerprijs) je paard mee kunt nemen. Ook zijn er campings die meedoen aan deze aktie waar je kunt duiken, quadrijden, kanoën en paintballen.

Het aanbod van de andere faciliteiten verschilt natuurlijk per camping. Maar op de meeste campings zijn er mogelijkheden om te midgetgolfen, te tennissen, boogschieten, fietsen huren en wandelen.

Ook is er een aanbod van bars, restaurants en zwemplezier!

Upgraden?

Je hebt voor wat betreft deze aanbieding de keuze uit 2 aanbiedingen.

Categorie I:

Deze stacaravans staan alleen in Frankrijk en één in Spanje (Cambrils). En zijn geschikt voor maximaal 6 personen en geldt voor een verblijf van 7 nachten voor een prijs vanaf €99,=.

Categorie II:

Deze stacaravans staan in Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatië. En zijn geschikt voor maximaal 7 personen en geldt voor een verblijf van 7 nachten voor een prijs vanaf €119,=. Overigens is de korting voor deze aanbieding niet 55%, maar loopt op tot wel 70%!

NB 1: Deze aanbieding geldt voor een hele accommodatie, is dus niet per persoon.

NB2: Check vooraf wel of de accomodatie van je keuze op de camping van je keuze wel beschikbaar is in de periode dat je wilt gaan.

Klik hier om je stacaravan arrangement op een camping naar keuze te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

za 31 augustus t/m vr 11 oktober 2019

Prijzen

Vanaf €99,=
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje