Zoek je eens iets anders?

Wil je eens totaal wat anders dan de geëigende steden zoals Londen, Praag of Parijs, overweeg dan eens een stedentrip naar Liverpool, de stad van The Beatles. In de maanden januari, februari en maart 2019 kun je al een 3 daagse stedentrip naar Liverpool maken voor €139,=, inclusief je vlucht en het hotel.

Arrangement:

Je verblijft tijdens dit arrangement 2 nachten in een *** hotel zoals bijvoorbeeld het EasyHotel Liverpool of een gelijkwaardig hotel. Mocht je het idee hebben dat Liverpool een grauwe mistige industriestad is, dan zul je al gauw van gedachten veranderen als je rondloopt in deze havenstad.

Klik hier om je 3 daagse stedentrip naar Liverpool te boeken.

Bezienswaardigheden:

In Liverpool vind je diverse bezienswaardigheden en zijn er veel leuke dingen te doen op cultureel, architectonisch en historisch gebied. Hieronder vind je een aantal van de meest bekende bezienswaardigheden.

The Beatles Story:

Liverpool is natuurlijk de stad van de wereldberoemde band uit de jaren 60, The Beatles. Menig meisjeshart ging sneller kloppen van de boys van de mersybeat. Met The Beatles Story maak je een tour langs de huizen waar de Fab Four opgroeiden. Bekijk de speciale tentoonstellingen met memorabilia, luister naar de verhalen over de band die bekend werd met de bezetting van Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr en George Harrison en kom meer te weten over de Beatlemania.

                       

Klik hier om je tickets voor The Beatles Story (vanaf €18,93) te boeken.

Maar er is veel meer over de Beatles te zien en te ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld een Magical Mystery Tour maken. Tijdens deze tour breng je tevens een bezoek aan de beroemde en beruchte Cavern Club en keer je terug terug naar de hoogtijdagen van The Beatles.

Klik hier om je tickets voor de Magical Mysterie Tour (vanaf €21,17) te boeken.

Breng ook een bezoek aan het Magical Beatles Museum. Hier vind je meer dan 300 authentieke stukken van legendarische Beatles.

Klik hier om je tickets voor het Magical Beatles Museum (vanaf €10,05) te boeken.

Als je liefhebber bent van wandelen, kun je ook de Beatles wandeling doen. Dat is een circa 90 minuten durende wandeling, in een kleine groep, door Liverpool onder leiding van een gids die je alles over de Beatles versus de stad Liverpool kan vertellen. De route voert langs de beroemde Cavern Club en begint bij het Beatles standbeeld.

Klik hier om je tickets voor de Beatles wandeling te boeken.

Je kunt er ook voor kiezen om de Beatles wandeling te doen gecombineerd met een tour met de Hop-on-Hop-off bus. Het ticket voor de Hop-on-Hop-off bus is ter plaatse 24 uur geldig.

Klik hier om je combi tickets (vanaf 27,93) te boeken voor zowel de Beatles wandeling als de Hop-on-Hop-off bus.

Hop-on-Hop-off bus:

De snelste en wellicht de makkelijkste manier om Liverpool te verkennen is met de bekende Hop-on-Hop-off bus. Deze bus voert je langs 13 haltes en je ticket is ter plaatse 24 uur geldig. Je kunt bij iedere halte vrij op of van de bus gaan.

Klik hier om je ticket voor de Hop-on-Hop-off bus (vanaf 12,29) te boeken.

Albert Dock:

Het Albert Dock is tegenwoordig “the place to be” in Liverpool. Vroeger had het een pakhuis-, handels- en havenfunctie. Tegenwoordig vind je er hippe restaurants, diverse museums en heeft het een sterk toeristische functie.

Stadion Liverpool FC:

Of je nou voetballiefhebber bent of niet, een bezoek een Liverpool is niet af als je niet in het Anfield Stadium bent geweest, de thuisbasis van de “The Reds”, de bijnaam van Liverpool FC. Maak een audiotour door het stadion, loop door de legendarische spelerstunnel, maak een selfie bij het bord “This is Anfield”, bekijk de kleedkamers, de tribunes, het speelveld en maak een echte persconferentie mee.

Klik hier om je tickets voor een Liverpool FC stadiontour (vanaf €22,34) te boeken.

Ga je als voetballiefhebber in hart en nieren eens voor een “once in a lifetime” ervaring, bezoek dan een wedstrijd van The Reds en boek een executive seat op de Upper Centenary Tribune aan de lange zijde. Bij dit arrangement is een gratis drankje in de rust inbegrepen en heb je tevens toegang tot de lounge en buffet. De fans van Liverpool FC staan bekend als één van de meest fanatieke supporters ter wereld.

Klik hier om je tickets voor een bezoek aan het stadion inclusief het bijwonen van een wedstrijd van Liverpool FC (vanaf €251,34) te boeken.

Let op! De tickets voor deze wedstrijden zijn bijzonder snel uitverkocht.

Mersey Ferry Cruise:

Nee hoor wees gerust, niet in een Yellow Submarine, maar relaxt en ontspannen vanaf de rivier de Mersey met de River Explore Cruise, tijdens een circa 50 minuten durende tocht, genieten van het uitzicht op en over de stad.

Klik hier om je tickets voor de Mersey Ferry Cruise (vanaf €11,17) te boeken.

Combineer je boottrip over de rivier de Mersey met een bezoek aan de ruimte attractie Spaceport, een interactieve 360 graden tentoonstelling. Ook vind je hier een tentoonstelling van Star Wars memorabilia. De combi ticket geeft je tevens toegang tot de expositie U-boat story, waar je van alles kunt zien en leren over de Tweede wereldoorlog.

Klik hier om je gecombineerde ticket voor de Mersey Ferry Cruise, Spaceport en U-boat story te boeken.

Anglicaanse Kathedraal:

Wil je nog meer zien en ervaren kun je ook een gecombineerd ticket boeken voor de Mersey Ferry Cruise, Spaceport, U-boat story én tevens toegang tot de Kathedraal van Liverpool en de City Explorer Sightseeing Bus. De 100 meter hoge toren van deze Anglicaanse Kathedraal is te beklimmen. Vanaf hier heb je een fantastisch uitzicht over de stad.

Klik hier om je gecombineerde ticket voor de Mersey Ferry Cruise, Spaceport, U-boat story, de Anglican Cathedral en de sightseeing bus (vanaf €24,02) te boeken.

British Music Experience:

Alles wat je wilt weten over de Britse muziek vind je in het British Music Experience. In dit interaktieve museum vind je alles van de bekende Britse popsterren, maar kun je zelf ook zingen of muziek maken.

Klik hier om je tickets voor de British Museum Experience (vanaf €15,64) te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 21 januari t/m wo 27 maart 2019

Prijzen

Vanaf €139,=
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje