36% Korting

Boek hier nu je Mini Cruise over de Rijn tijdens Oud en Nieuw 2018/2019. Zorgeloos genieten van deze prachtieg aanbieding, een 4 daags arrangement op basis van vol pension van €1061,= voor vanaf €679,=.

Trek er eens op uit met Oud e Nieuw en wijk eens af van je vaste patroon. Stap aan boord en laat je 5 dagen verwennen met een volpension arrangement, met culinair hoogtepunt een 7 gangen diner tijdens de Oudejaars avond. Vaar mee de Rijn op en af en geniet van de steden waar de boot aanmeert en de prachtige omgeving.

Klik hier om je Mini Cruise tijdens Oud en Nieuw te boeken.

M.S. Carissima:

Je verblijft tijdens dit arrangement op de **** rivierboot M.S. Carissima. Dit schip beschikt over twee persoons hutten op het bovendek en op het middendek. Het schip is recentelijk gerenoveerd en heeft diverse faciliteiten zoals een bibliotheek, een sauna, een whirlpool, een gezellig restaurant, een knusse bar met panoramisch uitzicht.

De reis en het excursiepakket:

Op zaterdag 29 december kun je vanaf 15.00 uur inchecken op de M.S. Carissima in Straatsburg. Tijdens de reis ben je vrij om, daar waar wordt aangemeerd, zelf je eigen gang te gaan. Optioneel kun je een excursie pakket bijboeken. Als je hiervoor kiest kun je op dag 2, 3 en 4 meedoen met de volgende excursies:

  • Een tour langs de Alsace wijnroute, een bezoek aan het chocolademuseum, een wijnproeverij en een rondleiding door Straatsburg.
  • excursie met een minitram door Rüdesheim, een bezoek aan het muziekmuseum, de Rheimgau wijnproeverij en een toer door de stad Mainz
  • excursie naar de stad Heidelberg met een prachtig authentiek centrum en het slot Heidelberg

De kosten van het (optionele) excursiepakket zijn €95,= per persoon.

Bij dit arrangement wordt een 7 gangen dinerbuffet geserveerd wat inclusief is. Daarbij is ook inbegrepen mineraalwater, bier, (mousserende) witte wijn en  tafelwijn.

 

Klik hier om je Mini Cruise tijdens Oud en Nieuw te boeken.

Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 29 december t/m wo 2 januari 2019

Prijzen

Van €1061,= voor v.a. €679,=


Booking.com
Het Laatste Tafeltje