35% Korting

Boek hier nu je Oud en Nieuw arrangement. 4 dagen op een wel heel bijzondere manier Oud en Nieuw vieren. Op het water met een prachtig arrangement. Maak gebruik van deze prachtige aanbieding van € 429,= voor vanaf €225,=.

Vier Oud en Nieuw op een wel heel erg bijzondere originele manier. Geen zin aan de jaarlijkse verplichtingen met Oud en Nieuw en ben je op zoek naar een originele invulling van de festiviteiten. Vier het begin van het nieuwe jaar eens op het water met een prachtig 4 daags arrangement.

Klik hier om dit 4 daagse Rotterdamse arrangement te boeken.

Je verblijft tijdens dit speciale oud en nieuw arrangement één nacht op het Cruisschip Pride of Rotterdam en twee nachten in het **** Hotel Premier Suites Plus. Lekker onbezorgd genieten van deze drukke dagen die vaak in het teken staan van jaarlijkse verplichtingen. Geniet van dit prachtige arrangement. ’s Avonds je laten entertainen door het entertain team van de Pride of Rotterdam. Dansen, swingen, meezingen en genieten. En wat is nu mooier om rond midernacht de overweldigende vuurwerkshow op de Erasmusbrug vanaf het water te kunnen bekijken met een glas champagne in je hand! Je niet druk hoeven te maken over of er wel genoeg drank en hapjes in huis zijn, wie er rijdt en welke afspraken op nieuwsjaarsdag op je wachten.

Op nieuwsjaarsdag meer je weer af in de haven van Rotterdam en heb je nog een zee van tijd om te genieten van één van mooiste steden van Europa met zijn rijke architectonische hoogstandjes.

Wat is inbegrepen bij dit 4 daagse arrangement:

  • 1 overnachting op de Pride if Rotterdam
  • 2 overnachting in het **** Hotel Premier Suites Plus
  • Dagelijks ontbijt buffet
  • 1 keer diner buffet op de Pride of Rotterdam
  • koffie, thee en frisdrank tijdens het oudejaarsbuffet
  • champagne en een snack om middernacht
  • entertainment aan boord tijdens oud en nieuw
  • gratis parkeren

Klik hier om het Rotterdamse arrangement te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 31 december 2018

Prijzen

Van €429,= voor v.a. €279,=

Locatie

PREMIER SUITES PLUS Rotterdam
Weena 710
3014 DA Rotterdam


Booking.com
Het Laatste Tafeltje