Cruisen over de Hunnebed Highway! Boek nu deze super voordelige aanbieding; een weekeind of midweek verblijf in een huisje in Drenthe vanaf €89,= per verblijf.

Ride the Hunnebed Higway en kom ook eens Drenthenieren. Dat wil zeggen heerlijk lekker ontspannen genieten van de rust, ruimte en vooral schone lucht.

Klik hier om je vakantie huisje in Drenthe te boeken.

Je verblijft tijdens dit arrangement in een zes persoon huisje op een vakantiepark. Dat is ideaal want je hebt de voordelen van zo’n vakantiepark. Zo heb je de beschikking over een zwembad op het park, maar ook bijvoorbeeld een midgetgolf- en tennisbaan. Ook voor kinderen is het een waar speelparadijs met speeltuinen, springkussens en indoor speel mogelijkheden. Maar je kunt ook genieten van de de voordelen van de plek van je het vakantiepark. Waar je ook gaat vind je prachtige natuur en natuurgebieden zoals het Dwingelderveld bij Dwingelo. Daarnaast is er in Drenthe een behoorlijke diversiteit van natuurparken. Van bossen tot laagveen gebieden en  van zandverstuivingen tot heidegebieden met sprookjesachtige vennetjes.

Naast het cruisen over de Hunebed Highway is er veel meer te beleven in Drenthe. Drenthe is bij uitstek de fiets provincie van Nederland met een uitgebreid netwerk van fietspaden. Dat maakt het mogelijk om allerlei fietstochten te plannen, zowel voor de ervaren fietser als voor de beginnende fietser.

Ook voor wandelaars is Drenthe een waar walhalla. Volg bijvoorbeeld eens de knapzakroute over het Balloërveld. En ieder jaar in de maand december wordt de herderstocht georganiseerd op het Balloërveld. Een prachtige wandeltocht bij duisternis uitgezet over het natuurgebied met ontelbare lichtjes. Ook gaat een gedeelte van het bekende Pieterpad door Drenthe.

Daarnaast kent Drenthe een rijke geschiedenis die al begint met mensen uit de trechterbekercultuur. In het Drents museum vind je een uitgereid overzicht van de geschiedenis van Drenthe.

Wist je dat deze aanbieding door Zoover met een 8.6 wordt beoordeeld?

Klik hier om je vakantie huisje in Drenthe te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 29 oktober t/m vr 28 december 2018

Prijzen

Van €204,= voor €89,=


Booking.com
Het Laatste Tafeltje