Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Wil je ook eens op een unieke plek overnachten? Wat denk je van een nachtje slapen op het voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn (HAL), de SS Rotterdam. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu een leuk en vooral voordelig arrangement boeken. Kom met 2 personen overnachten in dit unieke passagierschip, inclusief ontbijt voor maar 99,00.

Klik ook hier om je arrangement op de SS Rotterdam te boeken.

SS Rotterdam:

Je verblijft tijdens dit arrangement op het voormalige vlaggenschip van de Holland – Amerika lijn. Dit schip, de SS Rotterdam ligt permanent aan de kade bij het hippe Katendrecht in Rotterdam. Het schip beschikt over 254 modern en stijlvol ingerichte kamers. De kamers zijn op passende wijze ingericht in de sfeer van de 50-er jaren. Het is prachtig gerenoveerd en kent een rijke historie. Denk je ook eens in hoeveel zeemijlen dit schip over de wereldzeeen heeft gevaren. En welke uiteenlopende avonturen zich aan boord hebben afgespeeld. Van geheime romances tot gevaarlijke intriges. En van exclusieve optredens tot ultiem culinair genieten.

SS Rotterdam

Dagjes uit in Rotterdam:

De SS Rotterdam is erg centraal gelegen in het centrum van Rotterdam. En biedt daardoor een ideale gelegenheid om de stad zelf te verkennen. Rotterdam is werelwijd bekend om haar architectonische schoonheden en hoogstandjes. De stad die nog steeds op dynamische wijze vernieuwend is. Diverse bekende architecten uit binnen- en buitenland hebben op unieke wijze hun stempel op de stad gedrukt.

De makkelijkste en wellicht de snelste manier om de stad te verkennen is met de overbekende Hop-on-Hop-off bus.

Een andere leuke manier om door de stad te toeren is met de fiets. Huur een fiets. Dan bepaal je zelf de route, wanneer je stop en hoe lang.

De stad Rotterdam kent vele bezienswaardigheden. Een mooie manier om geld uit te sparen voor diverse attracties, korting op restaurants, gratis openbaar vervoer etc. is met de Rotterdam Welcome Card. De card zelf kost je slechts 12,50. Hierdoor kun je veel geld besparen.

Je kunt bijvoorbeeld ook een begeleide tour maken over het schip, de SS Rotterdam zelf. En op plekken komen, die je normaal niet gauw zult zien.

SS Rotterdam hotelovernachting

SS Rotterdam Maritiem:

Een echt leuke manier om zelf de maritieme kant van Rotterdam te ervaren is met Spido een havenrondvaart te maken. Bekijk Rotterdam en haar indrukwekkende skyline tijdens een 75 minuten durende tocht eens vanaf het water.

Een ander leuk maritiem uitje voor kinderen, is bijvoorbeeld onbeperkt pannenkoeken eten tijdens een boottocht vanuit Rotterdam.

Een bezoek aan Rotterdam kan natuurlijk niet zonder genoten te hebben van het uitzicht vanaf de Euromast. Vanaf deze 185 meter hoge mast heb je bij helder weer een uitzicht van soms wel 30 kilometer! En is onder andere dan de stad Utrecht vanaf de toren te zien. Klik maar eens hier om je entree tickets van 10,50 voor de Euromast te bestellen.

Diergaarde Blijdorp:

In Rotterdam vind je ook één van Europa’s mooiste dierentuinen, Diergaarde Blijdorp. Kom en overtuig je zelf van de natuurgetrouwe leef omgevingen waar de soms zeldzame dieren verblijven.

De voetbalsupporters met Feyenoord bloed in de aderen kunnen een kijkje nemen achter de schermen bij hun favoriete voetbalclub. Breng eens een bezoek aan het Feyenoord stadion De Kuip. En geniet van een begeleide tour. Tijdens de tour betreed je heilige plekken en kom je bijvoorbeeld op plaatsen die normaal verboden gebied zijn.

Als je alles wilt weten over de maritieme geschiedenis van Rotterdam, moet je beslist eens een bezoek brengen aan het Maritiem Museum. Hier wordt onder andere 6 eeuwen aan maritieme geschiedenis tentoon gesteld.

Uniek overnachten op de SS Rotterdam

Tijdens je verblijf in Rotterdam heb je ook de kans om het wereldberoemde Kinderdijk eens van dichtbij te bewonderen. Deze 19 authentieke windmolens staan op een UNESCO lokatie. Ze zijn bijvoorbeeld met een leuke bootexcursie vanuit het centrum van Rotterdam te bezoeken.

Klik ook hier om je arrangement op de SS Rotterdam te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Dagje uit Rotterdam de leukste tips.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 27 september t/m vr 31 december 2021

Prijs

99,00
99,00

Locatie

Cruiseschip ss Rotterdam
3e Katendrechtse Hoofd 25
3072 AM Rotterdam






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com