Uniek overnachten? Boek hier je bijzondere verblijf op het bekende passagiersschip de S.S. Rotterdam, gelegen aan het 3e Katendrechtse Hoofd in Rotterdam voor v.a. €139,50

Je verblijft tijdens dit arrangement op het voormalige vlaggenschip van de Holland – Amerika lijn. Dit schip, de S.S. Rotterdam ligt permanent aan de kade in Rotterdam en beschikt over 254 modern en stijlvol ingerichte kamers. De kamers zijn op passende wijze ingericht in de sfeer van de 50-er jaren. Het is prachtig gerenoveerd en kent een rijke historie. Denk je eens in hoeveel zeemijlen dit schip over de wereldzeeen heeft gevaren en welke avonturen zich aan boord hebben afgespeeld.

Klik hier om uniek te overnachten op de S.S. Rotterdam te boeken.

De S.S. Rotterdam is erg centraal gelegen en biedt een ideale gelegenheid om de stad Rotterdam te verkennen. De stad Rotterdam bekend om haar architectonische schoonheden en hoogstandjes. De stad die nog steeds op dynamische wijze vernieuwend is. Diverse bekende architecten uit binnen- en buitenland hebben op unieke wijze hun stempel op de stad gedrukt.

De stad Rotterdam kent vele bezienswaardigheden. Een mooie manier om geld uit te sparen voor diverse attracties, de Hop-on-Hop-off bus, korting op restaurants, gratis openbaar vervoer etc. is met de Rotterdam Welcome Card.

Klik hier om de Welcome Card voor maar €11,= te boeken.

Een echt leuke manier om zelf de maritieme kant van Rotterdam te ervaren is met Spido een havenrondvaart te maken. Bekijk Rotterdam en haar indrukwekkende skyline tijdens een 75 minuten durende tocht eens vanaf het water.

Klik hier om je tickets van €13,25 voor de havenrondvaart met Spido te boeken.

Een bezoek aan Rotterdam kan natuurlijk niet zonder genoten te hebben van het uitzicht vanaf de Euromast. Vanaf deze 185 meter hoge mast heb je bij helder weer soms wel een uitzicht van 30 kilometer!

Klik hier om je tickets van €9,75 voor de Euromast te boeken.

In Rotterdam vind je ook een van Europa’s mooiste dierentuinen, Diergaarde Blijdorp. Kom en overtuig je zelf van de natuurgetrouwe leef omgevingen waar de soms zeldzame dieren verblijven.

Klik hier om je tickets van €21,50 voor Diergaarde Blijdorp (Skip the Line) te boeken.

De voetbalsupporters met Feyenoord bloed in de aderen kunnen een kijkje nemen achter de schermen bij hun favoriete voetbalclub. Breng een bezoek aan het Feyenoord stadion De Kuip en geniet van een begeleide tour.

Klik hier om je tickets van €13,50 voor een tour door De Kuip te boeken.

Als je alles wilt weten over de maritieme geschiedenis moet je beslist eens een bezoek brengen aan het Maritiem Museum in Rotterdam. Hier wordt 6 eeuwen aan maritieme geschiedenis tentoon gesteld.

Klik hier om je tickets van €12,50 voor het Maritiem Museum te boeken.

Tijdens je verblijf in Rotterdam heb je ook de kans om het wereldberoemde Kinderdijk eens van dichtbij te bewonderen. Deze 19 authentieke windmolens die op een UNESCO lokatie staan zijn met een bootexcursie vanuit het centrum van Rotterdam te bezoeken.

Klik hier om je tickets van €17,50 voor de Kinderdijk bootexcursie te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

zo 14 oktober t/m do 27 december 2018

Prijzen

Van €220,= voor v.a. €139,50

Locatie

Cruiseschip ss Rotterdam
3e Katendrechtse Hoofd 25
3072 AM Rotterdam


Booking.com
Het Laatste Tafeltje