Toch op wintersport vakantie maar niet zo ver van huis willen of kunnen? Boek dan nu een Korte Wintersport Vakantie in Winterberg. 3 dagen heerlijk skiën v.a. €56,=

Je verblijft tijdens dit arrangement in een apartement van Hotel Avital Resort in Winterberg op basis van logies. Winterberg ligt in het Sauerland, op ongeveer 3 uur rijden van Utrecht. Hotel Avital Resort appartementen in Winterberg zijn *** gekwalificeerd. Het hotel ligt vlakbij het centrum van Winterberg. Het hotel beschikt ook over een welness met ruime faciliteiten.

Klik hier om je Korte Wintersport Vakantie naar Winterberg te boeken.

Winterberg is als je vanuit Nederland komt een ideale plek om je wintersport vakantie door te brengen. Dit omdat het relatief dichtbij Nederland ligt en dus wat makkelijker en sneller aan te rijden is dan een wintersport lokatie in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk enz.

 

Je kunt natuurlijk heerlijk genieten van Winterberg zelf of de wintersport facaliteiten in het dorp. Maar ook in de omgeving van Winterberg is genoeg te doen en te ondernemen. Op 45 minuten van Winterberg bevindt zich de Kahler Asten, een bijna 850 meter hoge berg waar vandaan je een prachtig uitzicht over de omgeving hebt. De Kahler Asten vind je in het Rothaar gebergte.

In hetzelfde gebergte als de Kahler Asten bevindt zich ook de Bruchhauser Steine, een markante rotsformatie met 4 grote rotsen op een van de flanken van de Istenberg.

Voor de mountainbike liefhebbers is er het Trailpark Winterberg. Een waar walhalla voor de gevorderde en beginnende mountainbiker. In dit park ligt een netwerk van zo’n 40 kilometer aan verschillende routes. Deze routes zijn van diverse niveau’s. Er zijn al routes die je met de hele familie kunt doen tot en met de routes voor de echte diehard.

Voor de echte durfalls en thrillseekers heeft Winterberg ook een bobslee en skeleton track. Overigens wordt hier het WK rodelen gehouden in het weekeind van 25, 26 en 27 januari.

Hieronder een impressie van de wintersport gebieden van Winterberg.

Klik hier om je Korte Wintersport Vakantie naar Winterberg te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidHonden toegestaanWanneer

vr 7 september t/m do 29 november 2018

Locatie

Avital Resort
Auf der Wallme 5
59955 Winterberg, Duitsland


Booking.com
Het Laatste Tafeltje