Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Heb je er wel eens aan gedacht om eens een paar dagen door te brengen in Den Helder? Hier is je kans! Geniet van een korte vakantie, 3 dagen naar Den Helder inclusief een retour overtocht naar Texel.

Tijdens deze aanbieding verblijf je in Hotel Den Helder. Hotel Den Helder beschikt over 65 ruime comfort kamers, 4 suites, 3 familiekamers en kamers voor minder validen. De kamers in Hotel Den Helder zij van alle gemakken voorzien. Het hotel is een ideale uitvals basis om dagjes uit in Den Helder zelf of omgeving te maken. Wist je bijvoorbeeld dat Den Helder de meeste zonuren van Nederland heeft?

Bij dit arrangement is een retour overtocht voor voetgangers naar Texel bij inbegrepen.  Dus naast de vele dagjes uit die je in en rond Den Helder kunt maken, kun je ook eventueel een heerlijke dag uitwaaien op het grootste waddeneiland van Nederland.

Klik hier om je Korte Vakantie inclusief overtocht naar Den Helder te boeken.

Naast een overtocht voor een dagje Texel ben je ook zo in de duinen en op het strand van Den Helder. En wat te denken van alle bezienswaardigheden rondom de visserij en de Koninklijke Nederlandse Marine. Maak bijvoorbeeld eens een bezoek aan het Marine Museum. Hier worden allerlei voorwerpen tentoongesteld die betrekking hebben op de geschiedenis van de Nederlandse Marine tot heden. Je mag ook aan boord rondkijken van een echt Marine schip en zelfs een onderzeeboot is te bezichtigen.

Ook is het hotel een ideaal startpunt voor prachtige wandel- en fietsroutes. Heerlijk wandelen of fietsen door de duinen of kleine karakteristieke Noord Hollandse dorpjes bezoeken. Of bewandel eens de Napoleon route. Tijdens deze wandeltocht kun je een bezoek brengen aan Fort Kijkduin. Dit fort was ooit in opdracht van Napoleon gebouwd. Nu is er een zee aquarium in gevestigd. De Napoleon (wandel) route gaat langs het fort.

Een andere leuke mogelijkheid is een dagje uit naar de stad Alkmaar. Alkmaar heeft een bijzonder gezellig centrum met zijn vele grachtjes, oude gebouwen, leuke winkelstraten, museums en niet te vergeten de beroemde kaasmarkt.

Klik hier om je korte vakantie inclusief overtocht naar Den Helder te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

di 28 augustus t/m vr 30 november 2018

Prijs

V.a. €49,50
Van €95,= voor v.a. €49,50
1 kind t/m 4 jaar is gratis

Locatie

Hotel Den Helder
Marsdiepstraat 2
1784 AP Den Helder






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com