Wil je in het na seizoen nog heerlijk een paar dagen genieten van zon, zee, strand, vrijheid en bezienswaardigheden? Boek dan hier een Stedentrip Nice inclusief je vlucht en ontbijt.

Nice is een prachtige authentieke Franse stad met veel mogelijkheden om te ondernemen. Ideaal voor een echte stedentrip.

Het Kyrad Nice Centre Port hotel waar je overnacht is strategisch en centraal gelegen, midden in het hart van Nice. Het is een eenvoudig hotel met voldoende comfort en faciliteiten. Vanuit je hotel is er bijzonder veel op loopafstand te ontdekken. Het hotel bevindt zich op ongeveer 300 meter van de oude haven en vlakbij de tramhalte “Republique”. Met de tram kun je makkelijk andere delen van de stad bezoeken.

Klik hier om je Stedentrip inclusief vlucht en ontbijt naar Nice te boeken.

 

Gezien de verwachte toeristenstroom en de lange wachtrijen voor de verschillende kassa’s, verdient het aanbeveling om vooruit je tickets te kopen. Dat voorkomt lang wachten of erger nog, de kans dat jouw geplande uitje net die dag is volgeboekt. En vaak hoef je niet in de rij voor de ingang te wachten (skip the line).

De makkelijkste en eenvoudigste manier om Nice te ontdekken is met de Hop-on-Hop-off bus. Deze buslijn telt 14 haltes en bij iedere halte kun je vrij in- en uitstappen. Je kunt tickets kopen die 1 of 2 dagen geldig zijn.

Klik hier om je tickets voor de Hop-on-Hop-off bus (v.a. €22,=) te boeken.

Een mogelijkheid om tijdens je stedentrip te ondernemen is het brengen van een bezoek aan Villa Kérylos. Deze villa is een authentieke reconstructie van een oude Griekse Villa. Gelegen op een top lokatie bovenop een rots van de Baie des Fourmis aan de kust van de Franse Rivièra. Kom de oude Griekse lifestyle bewonderen.

Klik hier om je tickets voor Villa Kérylos (skip the line) te boeken.

Ben je gek op zeedieren zoals dolfijnen, haaien, orka’s, ijsberen, pinguïns en zeeleeuwen. Breng dan een bezoek aan Marineland Côte d’Azur. Spetterende live shows, leuke en levendige shows vallen je ten deel in één van de leukste attractieparken van Frankrijk.

Klik hier om je tickets voor Marineland Côte d’Azur (v.a. €29,90) te boeken.

De liefhebbers van snelle glijbanen en andere water attracties kunnen hun hart ophalen in het attractiepark Aquasplash, één van de leukste waterparken in Frankrijk. En een uitje wat absoluut geschikt is voor de hele familie.

Klik hier om je tickets voor Aquasplash (v.a. €19,=) te boeken.

Ben je van plan om zowel Marineland als Aquasplash te bezoeken, kun je ook kiezen voor een combi ticket. Dat scheelt je €4,= per combi ticket.

Klik hier om je combi ticket voor Marineland als Aquaslpash (v.a. €44,90) te boeken.

Een andere mogelijkheid voor een leuke dagje uit om te ondernemen is een bezoek brengen aan het Stadstaatje Monaco. Nice ligt op ongeveer 21 kilometer verwijderd van Monaco en ligt dus binnen bereik. Sta jij op Pole Position op het wereld beroemde Formule I circuit of lukt het jou om een selfie te maken met een celebrity?

Ook voor Monaco geldt dat de makkelijkste en eenvoudigste manier om de stad te verkennen een bezoek met de Hop-on-Hop-off bus is.

Klik hier om je tickets voor de Hop-on-Hop-off bus Monaco (€23,=) te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 22 augustus t/m vr 28 december 2018






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com