Enorm populair en snel volgeboekt! Zijn de all incluisve detox- en stilte weekeinden in de Bonifatiuskerk in Horssen (Gelderland).

Kom tot rust, niets moet, alles mag, geen prikkels, niet geleefd worden door je agenda, niet inbeslag genomen worden door je mobile telefoon of ander internet device. Ontstressen met de hoodletter O is het thema tijdens de detox- en stilte weekeinden.

Ervaar de mystieke oase en baken van rust in het Gelderse land, de eeuwenoude Bonifatiuskerk in Horssen. Deze bijzondere serene plaats in een drukke overbezette wereld is de ideale omgeving om niets te moeten. Jij bent het middelpunt. Je bent vrij om met het programma mee te doen of niet mee te doen. Een wandeling door de prachtige tuin of boomgaard is ook ok.

Er is maar één regel; stil zijn ………………..

Naast de omgeving en de stilte wordt je een detox programma aangeboden bestaande uit:

  • yoga- en strek oefeningen
  • weldadige lever pakkingen
  • meditatie
  • bemer sessie die zorgen voor een betere doorvoer van de haarvaten

Ook hier geldt, niets moet. Halverwege een sessie weggaan is ook goed. Immers persoonlijke vrijheid is erg belangrijk. Ga af op je eigen gevoel en je eigen intuïtie, blijf bij jezelf. Alleen jij weet wat belangrijk voor je is en wat je wel en niet nodig bent. Jij bent het middelpunt.

Ieder mens is weer anders. Leer tijdens onze detox- en stilte weekeinden vooral wat jouw behoeftes zijn.

Tijdens de detox- en stilte weekeinden worden er uitsluitend licht verteerbare vegetarische maaltijden geserveerd. Maar ook gezonde tussendoortjes. Alkohol is niet toegestaan. De maaltijden worden gezamelijk genuttigd.

Als je niet wenst deel te nemen aan één of meerder sessies, staat het je vrij om bijvoorbeeld op een door jou prettig aanvoelende plek een boek te gaan lezen, een wandeling te maken of op de fiets de omgeving te gaan verkennen.

De detox- en stilte weekeinden worden maar beperkt georganiseerd en op die weekeinden zijn er ook maar een beperkt aantal plaatsen.

Klik hier om je detox en stilte weekeind te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

vr 20 juli t/m zo 17 maart 2019

Prijzen

Van €395,= voor €229,=

Locatie

St. Bonifatiuskerk
Kerkpad 4
6631 AB Horssen


Booking.com
Het Laatste Tafeltje