Aanbieding: €7,= korting op diverse Hotel boekingen in Nederland

Als je nu een hotelovernachting boekt in een hotel Nederland heb je grote kans dat je €7,= korting krijgt op je boeking.

Geniet dus nu van het voordeel en trek er eens lekker op uit.

Waar gaat jouw reis heen? Wordt het een paar dagen uitwaaien op het strand of genieten van de natuur in de fietsprovincie bij uitstek, Drenthe.  Of past een Stedentrip naar één van de grote Nederlandse steden meer bij je.

Kom eens genieten in een hotel met een welness arrangement. Heerlijk relaxen en ontspannen in een sauna, turks stoombad of spa. En wat te denken van een overheerlijke massage of ander verwen pakket.

Een andere manier om te genieten van deze voordeel aktie is het boeken van een hotel samen met een andere aktiviteit. Misschien heb je tickets voor optredens van Andre Rieu op het Vrijthof in Maastricht. Of heb je tickets voor theater of schouwburg. Combineer dat dan met een of meer hotel overnachtingen.

Theater en bioscoop

Bekijk de ondergaande zon vanuit je hotelkamer of ga eens lekker cultuur snuiven in een museum, bezoek geschiedkundige plaatsen of bewonder moderne architectuur. Wat voor jaargetijde je ook treft, trek er eens lekker op uit en ga op ontdekkingstocht door Nederland.

Fietsen, wandelen, outdoor of indoor activiteiten, ontdek je mogelijkheden vanuit een comfortabel hotel in Nederland en geniet met de hoofdletter G.

Ben je meer een culinair liefhebber of hou je van het bourgondische leven; er zijn ook arrangementen te boeken waarin de inwendige mens op de voorgrond staat.

De kortingscode voor deze fantastische aanbieding is ZonnigNederland

Klik hier om je hotel overnachting met korting te boeken.

Of klik op onderstaande banner

NB: De kortingscode is een tijdelijke aktie.

Heb je er al eens aan gedacht om je korte vakantie, stedentrip of arrangement met de bus te ondernemen. Geen stress om files, dure parkeerplaats, drukke wegen of een ondoorzichtig woud van milieuregels. Neem de Flixbus. Er zijn volop haltes waar je op kunt stappen.

Klik hier om je ticket voor de Flixbus te boeken.
Wanneer

za 14 juli t/m ma 31 december 2018


Booking.com
Het Laatste Tafeltje