Vakantie aan zee in kustplaats Hellevoetsluis  🇳🇱 2 of 3 dagen incl. ontbijt v.a.€ 34,50

Je verblijft tijdens je 2- of 3-daagse in het Cape Helius Beach Hotel, direct gelegen aan de Haringvliet.  Je hebt een tweepersoonskamer met zeezicht en je geniet elke morgen van een heerlijk ontbijt.

 

Hotelkamer

Je verblijft in een standaard kamer, maar die is al super leuk, omdat je een veranda of balkon hebt. Dus heerlijk wat privacy om rustig een wijntje te drinken, boekje te lezen en te genieten van je uitzicht.

De kamer heeft een eigen badkamer met toilet en een douche in bad. Op de kamer kan je gezellig een bakkie koffie of thee zetten. Er is natuurlijk een tv en gratis wifi.

Omgeving

Hellevoetsluis is prachtige omgeving om heerlijk uit te waaien aan het strand en om lekker te genieten van de zee. Dit kan in de zomer, maar ook in het najaar is dit heerlijk. Het strand, maar ook het centrum van Hellevoetsluis  is op loopafstand. De ruimte en rust zorgen voor een heerlijke vakantie aan zee.

Het is leuk over de eigen promenade van het hotel te lopen en te kijken naar de boten in de eigen jachthaven van het hotel.

Natuurlijk kan je ook heerlijk fietsen, bijvoorbeeld naar de gezellige badplaats Rockanje, met vele goede en leuke restaurants en winkeltjes.

Op 32 km afstand ligt Rotterdam, die staat in de top 10 van de beste steden ter wereld. Misschien een goede gelegenheid om Rotterdam eens te bezoeken, waar je de haven kan bezoeken voor een prachtige rondvaart,  de Euromast  kan bezichtigen en genieten van het uitzicht, winkelen of heerlijk een avond uitgaan.

Een andere prachtige Nederlands stad, die maar op 44 km van Hellevoetsluis ligt is Den Haag. Waar je onder andere Madurodam kan bezoeken, het Mauritshuis, de Haagse Markt is een beleving op zich en nog vele andere activiteiten, musea en leuke winkels.

Dit zijn maar een paar optie’s wat u tijdens dit arrangement kunt doen. Met een korting van maar liefst 43 %.

Kijk snel hier om dit arrangement te boeken.

 

 

Geschikt voor: VolwassenenSeniorenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

zo 1 juli t/m zo 30 september 2018

Prijzen

Zie aanbieding en website

Locatie

Cape Helius Beach Hotel
Nieuwe Zeedijk
3221LZ Hellevoetsluis (nl)


Booking.com
Het Laatste Tafeltje