Pieterburen: 1-3 nachten voor twee in Hotel Waddenweelde met ontbijt en wellness en naar keuze wadlopen & diner v.a. €49,=

Let op dit is een tijdelijke aanbieding, dus wees er snel bij!

 

Prachtige  hotel arrangementen in het mooi Pieterburen in het hoge Noorden van Nederland.   Een luxe hotel met zwembad, wellness  faciliteiten en enorm speelterrein  voor de kinderen.

 

Heerlijk eten in 1 van de 2 a la carte restaurants of pizzeria en lang napraten en genieten in de bar.

Je kan gratis parkeren bij het hotel en er is zelfs een overdekte fiets/motor-stalling. Gratis wandel- en fiets routes zijn bij het hotel verkrijgen. Dit hotel is het officiële startpunt van het Pieterpad. (Lange afstand wandelroute van Pieterburen naar de Sint- Pietersberg bij Maastricht. Lengte van ongeveer 298 km en die is onderverdeeld in 26 etappes )

Kies vooral een overnachting(en) met wadloop-arrangement. Een onvergetelijke ervaring om over het Wad te lopen en misschien wel de zeehonden van dichtbij bekijken.

Nu meerdere arrangementen tot maar liefst 49% korting, dus nu de perfecte tijd om het eindelijk eens te plannen.

De kamers zijn voorzien van losse boxsprings die tegen elkaar aan geschoven kunnen worden. Verder is er een flatscreen-tv, moderne badkamer en draadloos internet.

Het waddengebied werd door National Geograpic gekozen tot ” Mooiste Natuurgebied van Nederland”. Wadlopen is niet het enige leuke wat je kan doen. Je kan ook ” gewoon ” de boot nemen naar de eilanden Schiermonnikoog of Borkum. Je bent er binnen 20 minuten en het is een heerlijke dag weg.

Een bezoek aan de zeehondencrèche is erg leuk, je hoort ze in je hotelkamer roepen.  Dus het is een bezoekje bij de buren. Wandelen en fietsen in het hoge Noorden over de zeedijk is een ook onvergetelijke ervaring. De rust en ruimte is op vele plekken in Nederland,  maar de ruimte in het hoge Noorden is indrukwekkend mooi.

 

Wadlopen doe je altijd met een ervaren gids en dit wordt geregeld via hotel Waddenweelde.

Deze geweldige aanbieding kun je hier boeken.

 

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

zo 24 juni t/m vr 30 november 2018

Openingstijden

Zie website

Prijzen

Vanaf €49,=

Locatie

Hotel Waddenweelde
Hoofdstraat 84
9968 AG Pieterburen


Booking.com
Het Laatste Tafeltje